Hayırlı olsun Allah kazasız binmeyi nasip etsin.
Kdiner yeni motorun hayirli olsun bol km ler yaparain ins.
Emre abi bayadir forumda yoksun nerelere kayboldun ozledik![]()
Kdiner yeni motorun hayirli olsun bol km ler yaparain ins.
Emre abi bayadir forumda yoksun nerelere kayboldun ozledik![]()
İş,güç,stres...Forumda da pek tat yok,arada bakıp çıkıyorum.Yazı da Grup arkadaşlarımla gezerek değerlendirdim.
Yazın motosikletli arkadaşlarla Yalova termal gezisine gitmiştik 7" tabletim vardı termal suya duşurmuştum sağolsun arkadaş bugün yaptı çalışıyor oksitlenme yapmış temizledi işlem tamam. Dev ekranda navigasyon hizmeti alıcam drifte monte etmiştim bozulunca çıkarmıştım şimdi pulsara monte edip kullanmaya devam edeceğim.
@time_sihft42 hocam kaça bırakacan bu motoru bana :mrgreen: kendiminkini elden çıkarıp seninkini alıcaml:
Bende şu an 4" lik motora monte edilmiş şekilde kullanıyorum on cama monteli hiçbir sorun yaşamıyorum sadece yağmurlu havada kullanmıyorum, bu konularda yaratıcıyımdır devamlı motorla uğraşırım bir sıkıntısı olmadığı halde 600 km de yağ değiştiriyorum duşunun yani, fırsatım olsa motorla yatıp motorla uyanacağım, tşk ederim tamamen benim dikkatsizliğimden kaynaklandı, bu arada pulsarı teslim aldım iş yerinde duruyor henüz üzerine binip suremedim inşallah yarın bismillah deyip kullanıcam.