Arkadaşlar 2 aydır motorun ciğerini sökp söküp topluyorum. Ufacık bir kaynak için yarmak zorunda kalmıştım . Topladığımda hafif bir sürtünme sesi geldiği için tekrar yardım motoru ve krank değiştiriyorum şu an. Kranta hafif bir yamulma olmuş muhtemelen toplama aşamasında yahut yarma aşamasında yanlış bir işlem yapmış olabilirim. Lakin paylaşma sebebim ybr parçalarının büyük bir çoğunluğunun aynı olduğunu vurgulamaktır yeniden. Xt diye arattığınız parçaların yan sanayisini bile bulamazken ybr diye arattığınızda orginali bi yana yan sanayisinide bolca bulabiliyorsunuz. Kalitesini bilemem tabi ama en nihayetinde 40000 dayanmasa 20000 dayanır ki buda az bişi değil sonuçta.
Yalnız hakikaten 44000 lerde falandır benim motor dişlilerde en ufak bir aşınma bile yok. Adamlar yapmış motoru hakikaten. Eli anahtar tutan herkes bu motorla motorculuğun tamirat kısmındada kendini çok rahat geliştirebilir. Korkmayın parçalayın

Ama 125 cc ve şu an ikinci eli 3500-5500 tl olduğu için bunu yapın . Büyük motorlara elleşmeyin