Müdürüm sağlammısın yaşıyonmu
Moruk hiiç keyfim yok, yine roman yazacam ancak okuyucular bedevi hikayesini duysunlar.
Efenim, dün coştuk İskenderun Amanos dağ zirvesi yaptık, oradan patika yollar, orman içinde aksiyon kayalık yol dahi sayılmayan yerlerden düşe kalka geçim , 3 defa yere yapıştım rekor bende idi:mrgreen:, korkarak gaz vermeme sonucu, çok usta crossçu'yum ya bahanem hazır^^ tabii arka lastiğin aşınık olmasıda cabası.(devamı olur inşaallah lastik vs sonra)
Şahane ve benim için bayaa zorlayıcı bir gezi idi, ve ilk defa gerçek cross kayalık yol aşımı tecrübesi oldu, Belen'de lahmacunumuzu yiyip ayrıldık ve Reyhanlı yolunu tuttum.
Kırıkhan'ı 10-15 km gibi geçtikten hemen sonra, arka lastik aniden patladı, çok şükür kontrollü şekilde emniyet şeridinde durdum, kendime gelip göz ile kontrol en yakın istasyon gerimde kalmış idi ve Pazar günü hasebi ile, kapalı olabilir bidaha yol depmeyeyim deyip kalan 30 kilometreyi deponun üstün oturup emniyet şeridinden, devam ettim, 3.vites sanırım süratim20-30km arası idi.
Gölbaşın'dan dönen uzaktan tanıdık gençler, motosiklet ile yanıma kadar sokulup yardım filan için, durdular, bende durayım dedim^^ , cross takım zaten yüksek, bide depo üstündeyim, durdum ayağımı sola atar atmaz ben yine hööp asfalta yapıştım çok kötü düştüm.
Kafam'da asfalta kütledi tabii'ki kask var hissetmedim bile ancak dirsek tüm yükü üstüne aldı garibim halen sancıyor (şişme yok çok şükür)
Tabii lastik zaten patlak idi, bide debriyaş kolu dibinden kırılınca kebab oldu, biraz küfrettim tabii duruma
Yanaşan motordaki gençleer hemen kaldırdılar motoru, bişey varmı vsvsvs, yok dedim ancak debriyaj gitmişti, boşta çalıştırıp 1'e atıyorum küt sönüyor, genc'in biiri abi biraz itecem seni, tam o sırada 2'ye at devam edersin dedi, aynen dediği gibide oldu ve kalan kilomtereleri kaplmumbağa hızında tamamladım.
Dirsek korumam olduğu halde ters düşme sonucu dirseğime hasar almışım sıcakken fark etmedim ancak 1 saat sonra burnumu kaşıyacak kadar kaldıramıyordum sol elimi, kırık yok ancak koruma olmasına rağmen çok kötü darbe almışım halen burnuma yetişemiyor sol elim, acı ve sancı düne göre iyiyim sanırım yumuşak doku travması.
Neyseki ilçe girişinde lastiköilerin hepsi tatil, bi Klx crosslu arkadaş geldi tesadüfen, Allaha şükür motor ustasıymış hemen gel dükkanı açacağım dedi debriyaj kolunu ve tandık lastikçiyi ayarlaırm diyince iyi dedik, yapıldı sağolsun, kendi sırt çantasındaki yedek arka iç lastiğine konmuş olduk (elbette ücreti mukabilinde)
Hasılı kelam bugün, debriyajı zorla çeke çeke çarşıdaki işleri hall edip, eve döner iken bu defa ön teker gümledi, bi cünüplük söz konusu yahut nazar (kişisel fikrim kesinlikle NAZAR ) Moruk bi ara şaka ile karışık bana sizin orda gelde okutalım, yahut kurşu n döktürelim demiş idin, şaka değilse birgün bu dediğini yaptırmak istiyorum.
Ben'de durumlar bundan ibaret, geizye ilişkin foto atacaktım, ancak yapmayacağım artık net alemine foto moto zor atarım.