Hem gezme hem alışveriş..

soa

herkese merhaba abilerim kardeşlerim. Artık sezon kapanmaya yüz tutmuşken hem yol yaptık hem alışveriş yaptık güzel bir gün geçirdik elimden geldiğince paylaşmak isterim.

Bugünkü rota ankaraya git gel 700 km.

8E7MYQ.jpg

bir değişiklik yapalım diyoruz hayatta kalabilmek için sabaha karşı 4te arabayla çıkıyoruz yola :bounce::queen:

bolu buz tutmuş. Anam buralar motosiklet ile nasıl geçilecek :D...

3Rn7E2.jpg

neyseki gün ağarınca buzlar çözülüyor hava - 2 lerden 0 derecelere çıkıyor :D ne kadar iç açıcı :D

pYp06m.jpg

Ve gelelim ankaraya sebebi ziyaretimize ne zamandır aklımda olan kıvranarak istediğim CBF 500ü sonunda alıyorum :D :D:bounce:

zaten motoru biliyoruz ama maksat muhabbet bir motoru inceliyoruz Test sürüşü noterdi aldı idi sattı idi derken Benim ufaklığın yanına abisini de almış bulunmaktayım :cherry::cherry:

kYybOA.jpg

kYybOA.jpg

aBbLz5.jpg

Hazır Ankaraya gelmişken Etimesgutta Ankara Motosiklet Recep ustanın çayını içmeden gitmek olmaz. çay idi kahvaltı muhabbet sohbet derken saat 11 oluyor yolumuz uzun hazırlıklar tamam. Yeni kuzumla azcık yol yapalım bakalım :D...

Y57Dgl.jpg

1nlLRb.jpg

LoWyjz.jpg

rdo3Gz.jpg

78rqjr.jpg

PEZ0jb.jpg

Ankara ile bolu arası berbat bir soğuk max 40km gidebiliyosunuz. 40 km sonunda yol kenarında durup arabanın klimasında 10 15 dk ısınıp tekrar yola koyularak geçti yolculuk. Bu üşüme olarak adlandırılamaz biz süre sonra parmak soguktan uyuşmaya karıncalanmaya falan başlıyor :D.. Düzceye kadar yol işkence gibiydi. Çok zevkli bir işkence :pl::pl::queen::queen:

ama düzceden sonra karasal iklim yerini ılıman iklime bırakınca 140 km molasız muhteşem bir yol oldu. Daha önce ybr 125 ve cbf 150 sahibi olmuştum. Bu ilk büyük cc li motosikletim. Bu ne kadar eğlenceli bir şeymiş. ne rüzgardan şerit değiştirme var. ne karşıdan esen rüzgarda yavaşlama var. istediğin an sollayabiliyorsun. Sollamaya çıksam mı çıkmasam mı derdi yok küçük cc de motosikletten keyif almak kadar onla cebelleşiyormuşuz.

Sonunda kazasız belasız donmadan etmeden eve ulaşıyorum.

78rq9v.jpg

PEZ08Q.jpg

gLJqd2.jpg

abi kardeş bırakıyorum. onların dinlenme benimde ısınma zamanım :D

Z1PZvZ.jpg

Böyle kısadan hisse çok eğlenceli bir gün geçirdim paylaşmak istedim. Allaha emanet olun tekeriniz düz bassın....

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun bugün burak alacağınızı söylemişti. Güle güle kullanın.

Üstat hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Ben de CBF 150'den sonra 500'e geiş yaptığımda, sanki evvelinde eski model bir binek arabadan yeni mamül bir spor arabaya geçmiş gibi olmuştum :) Bence sınıfındaki en iyi motosiklettir, frenlerine dikkat et, gerisi üzmez seni

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı uğurlu olsun Berkaycım , kazasız belesız nice sürüşlere inşaallah . :) Kocaeli il temsilcisi olarak senden test sürüşü yapmamı rica ediyorum ehehehehe :cherry::mrgreen:

soa

Üstat hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Ben de CBF 150'den sonra 500'e geiş yaptığımda, sanki evvelinde eski model bir binek arabadan yeni mamül bir spor arabaya geçmiş gibi olmuştum :) Bence sınıfındaki en iyi motosiklettir, frenlerine dikkat et, gerisi üzmez seni

Eyvallah hocam sağolasın. Dikkat edeceğim sağol...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------

Hayırlı uğurlu olsun Berkaycım , kazasız belesız nice sürüşlere inşaallah . :) Kocaeli il temsilcisi olarak senden test sürüşü yapmamı rica ediyorum ehehehehe :cherry::mrgreen:

Eyvallah kardeşim hep beraber inşallah.

Direğe kadar git gel 5 lira, Redline a sokmak 10 lira, Teker yapmak 35 lira fiyat listesi bu şekilde kardeşim hahahahaha :D...

MCV

Hayırlı olsun güle güle kullan.Güzel bir motosiklet.
Güzel ve soğuk bir gezi olmuş.Darısı başımıza.

soa

Hayırlı uğurlu olsun sizi görünce benim motoru almaya giderken ve dönerken yediğimiz soğuk yağmur ve bili mum çamur aklıma geldi.

hayırlı olsun ALLAH kaza göstermesin,büyük cc ye çok çabuk geçtin galiba,yolun açık olsun inşallah bir gün bizde büyük cc ye geçeriz,saygılar...

soa

hayırlı olsun ALLAH kaza göstermesin,büyük cc ye çok çabuk geçtin galiba,yolun açık olsun inşallah bir gün bizde büyük cc ye geçeriz,saygılar...

sağolasın abi. daha önce 6000 km ybr kullandım, 12000 km cbf 150 kullandım abi. honda dan gs eğitimi aldım. Almadan önce bir tanıdığın cbf500 ünü 100km kadar kullandım. Hatayı tolare eden bir makine bence. sen agresif kullanmazsan oda seni güç ile yormuyor. Bu özelliğine güvenerek aldım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz onu zaman gösterecek bakalım.

bir zaman ne çok beğeniyordum bunu maddi durumlar işte :pr: hayırlı olsun abi güle güle kullan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar