Motogezi 25 (İsmi yok)

Son geziler artık,biraz işlerde yoğun olduğundan zor vakit ayırabiliyorum kendime
Bu günlerde geçer kar üzerinde çadır kurmayıda öğrenicem elbet :)

Geçen hafta biraz boşluk bulduğumda Sarosa başka bir düzelgahtan gitmek istedim,iyide oldu yeni yollar keşfetmiş oldum

DSCF6643.JPG

DSCF6651.JPG

DSCF6658.JPG

DSCF6660.JPG

DSCF6666.JPG

Burası İpsala trakyadaki pirinç üretiminin kalbi

DSCF6668.JPG

DSCF6673.JPG

Kurutmalar,pirinç tarladan biçildikten sonra bu makineler aracılığı ile kurutuluyor

DSCF6675.JPG

DSCF6681.JPG

Ve kuruyan saplar böyle yakılıyor,bunun yasak olduğunu sanırdım :silent:

DSCF6684.JPG

Vay Necati :p

DSCF6688.JPG

DSCF6694.JPG

Geçen sefer sınırdaki askerin engellemesi sonucu gidemediğim mekan :)
Asker arkasını döndüğü gibi bas gaza :p
Sol taraf Meriç nehri,sağ taraf Dalyan gölü

DSCF6701.JPG

Türk,Yunan sınırının en uç noktasındayım,Meriç nehrinin Saros körfezine dökülen noktası

DSCF6707.JPG

Gördüğüm tek Yunan :)

DSCF6709.JPG

DSCF6714.JPG

DSCF6715.JPG

DSCF6721.JPG

Enfes:wiinkk:

DSCF6724.JPG

DSCF6735.JPG

DSCF6736.JPG

DSCF6744.JPG

Motoru geri çekerken sağ ayağım boşluğa denk gelsede hala tek parçayım :)

DSCF6745.JPG

DSCF6753.JPG

DSCF6759.JPG

DSCF6760.JPG

DSCF6764.JPG

:king:

Daha önceki gezi fotoğraflarınızı da incelemiştim ama ilk defa yazmak nasip oldu,gerçekten çok güzel resimler ayrıca cesaretinize hayranım,çok imreniyorum size gerçekten Allah daha iyi birçok yerleri gezip görmeyi de nasip etsin size inşallah :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok güzel gezmişsin motordaşım. :cat:
Fotolar desen harika.
Keyifle izledim.
Ellerine sağlık. :thumleft:

Resimler harika, kıskandım valla şimdi :) elinize sağlık güzel kareler ortaya çıkmış. Tekerinize taş değmesin inşallah :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Yine birbirinden harika fotoğraflar , elinize ve motorunuza sağlık . :) Artık enduroya geçmenin zamanı gelmedi mi ? :cherry:

sağolasın yusuf kardeş!içimiz açıldı,artık kış geliyor ,sizin oralar nasıl bilmiyorum ama iç anadolu soğumaya başladı geceler 0-1-2 derece ,gündüzler 10-14 derece arası,her zamanki gibi bu kışta gezileri inlemekle geçireceğim,sana gıpta ile bakıyorum, iyi yerleri geziyorsun,buralarda havalar soğuyunca insanın evden çıkası bile gelmiyor, eğer fırsatını bulursan geliboluya git, ecabata git ,oralar çok güzel,eğer gide bilirsen gökçeadaya git hele orası bir başka,doğa harikası eldeğmemiş bir yer ,ben gittim gökçeadaya hala unutamıyorum kokusu bile bir başka,gezine bakınca sende benim gibi tek başına geziyorsun öyle kendini sıkıntıya sokacak yerlere gitme(motoru iki tarafı uçurum olan yere çıkarman gibi),samimiyetle söylüyorum buişi iyi bilen ender kişilerdensin,seni izlemeye devam ediyorum,saygılar.

Harika fotolar. Darisi basimiza :)

Sağolasın,inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

Daha önceki gezi fotoğraflarınızı da incelemiştim ama ilk defa yazmak nasip oldu,gerçekten çok güzel resimler ayrıca cesaretinize hayranım,çok imreniyorum size gerçekten Allah daha iyi birçok yerleri gezip görmeyi de nasip etsin size inşallah :)

İnşallah Allahın izni ile en enteresan,görülmemiş yerleri gezmeye devam edeceğim
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Emeğine sağlık abi bu sefer kısa mı oldu?

Sağolda,artık günler kısaldı,renklerde eskisi gibi canlı değil,300 km ye yakında yol :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Çok güzel gezmişsin motordaşım. :cat:
Fotolar desen harika.
Keyifle izledim.
Ellerine sağlık. :thumleft:

Teşekkürler Sıtkı abi
Motorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana şükür,vidası dahi gevşemedi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Resimler harika, kıskandım valla şimdi :) elinize sağlık güzel kareler ortaya çıkmış. Tekerinize taş değmesin inşallah :)

Teşekkürler,sizin oralarda güzel gezilecek çok yer var :)

guzel gezı olmus ıkı ayda bır ıpsalaya gelıyorum allahın ıznıyle motoru yenıledıgımde motorla gelcem ve bu ılkbahar da enezı erıklıyı karpuzluyu trakya bolgesının tamamını gezmeyı planlıyorum

saðolasýn yusuf kardeþ!içimiz açýldý,artýk kýþ geliyor ,sizin oralar nasýl bilmiyorum ama iç anadolu soðumaya baþladý geceler 0-1-2 derece ,gündüzler 10-14 derece arasý,her zamanki gibi bu kýþta gezileri inlemekle geçireceðim,sana gýpta ile bakýyorum, iyi yerleri geziyorsun,buralarda havalar soðuyunca insanýn evden çýkasý bile gelmiyor, eðer fýrsatýný bulursan geliboluya git, ecabata git ,oralar çok güzel,eðer gide bilirsen gökçeadaya git hele orasý bir baþka,doða harikasý eldeðmemiþ bir yer ,ben gittim gökçeadaya hala unutamýyorum kokusu bile bir baþka,gezine bakýnca sende benim gibi tek baþýna geziyorsun öyle kendini sýkýntýya sokacak yerlere gitme(motoru iki tarafý uçurum olan yere çýkarman gibi),samimiyetle söylüyorum buiþi iyi bilen ender kiþilerdensin,seni izlemeye devam ediyorum,saygýlar.

Teşekkürler Mesut hocam,trakyanın soğuğu hiçbiryere benzemez,kuru soğuk insanın içini titretir
Bu yüzden Şırnkta askerliğini yapan bana oralar çok sıcak gelmişti :)

Uç noktaları seviyorum,herşeyi sıradan yaşamak,monoton geliyor bana
Herkes asfaltta düz giderken ben yolun topraakla buluştuğu sınır boylarını daha çok severim :)

Harika gerçekten. Tatlı kıskançlıkla baktım fotoğraflara. Gördüğünüz tek Yunana'da ayrıca çok güldüm.:mrgreen:

soa

Yine super fotolar abi. Kullandığın GPS programı hangisi abi?

abi fotolar güzel.ama eksikler var.abi hiç bu 25 gezi esnasında oyuna geldinmi?

valla guzel gezi tekerinize sagik askerlik bitsin ilk aldigim motorla bende gezcem bananek

ellerinize saglık güzel fotolar. ben de sırf fotograf cekmek için gezmek isterdim

Aynen öyle,teşekürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------

guzel gezı olmus ıkı ayda bır ıpsalaya gelıyorum allahın ıznıyle motoru yenıledıgımde motorla gelcem ve bu ılkbahar da enezı erıklıyı karpuzluyu trakya bolgesının tamamını gezmeyı planlıyorum

İnşallah dileklerin gerçekleşir,ama bahara daha çoook var :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------

Harika gerçekten. Tatlı kıskançlıkla baktım fotoğraflara. Gördüğünüz tek Yunana'da ayrıca çok güldüm.:mrgreen:

Ne yunan sınırı nede bulgar,tek bir insana rastlamadım şimdiye kadar,evcilimdir ısırma huyumda yok :)

MCV

Helal olsun.Eline sağlık.Süper resimler ve mekanlar.Limitlerde olmayı seviyorsun.
Mesut hocanında dediği gibi bizim Sivastada havalar soğudu.Gezmek biraz zor.Ama sağolun sizlerin sayesinde gezmiş gibi oluyoruz.
Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar