Kanuni Seyhan 150c mi ? Mondial 150 KT mi ? Acil bilgi.!!

Arkadaşlar sizce Kanuni Seyhan 150c mi yoksa Mondial 125 KT nin yenisi olan 150 KT mi ??? Bildiğiniz üzere mondiale gelen zamla beraber iki motorda aynı fiyat oldu.

- Sizce yakıt(km'de kaç krş,lt yakıyor), kullanım ve titreşim olarak hangisi alınası bir motor?,
- Mondial 150 kt deki balansör titreşimi gerçekden ortadan kaldırmışmı?
- Seyhan 150c de titreşim varmı? varsa motora zarar verebilecek derecedemi?

Lütfen kullanan arkadaşlar veya kesin bilgiye sahip olan arkadaşlar benimle paylaşsın, Şimdiden teşekkürler..:silent::silent:

Kanuni seyhan kullanıcısı olarak titreşim motorda var ama titreşim 80 km hızı geçince başlıyor şehir içinde 3-3.5 litre yakıyor uzun yolda 2.5-2.7 litre arası yakıyor.mondial in yeni serisi balansörlüymüş.hiç binmedim ama eğer bu tarz motordan hoşlanıyorsan kuba kb150-25 modeline bak motorun üstüne bin ve çalıştır eğer titreşim hissetmiyorsan onu al derim

açıkcası 2 sinin tek farkı marka gibi :) ama mondial parçası ucuz ve heryerde var lakin kanuni kullanıcılarıda memnun - diğer çinlilere göre kanunin daha kaliteli olduğunu söyleyenler var ;)

kardeşim sana seyhan 150yi tavsiye ederim seyhanın malzeme işçiliği ve malzemesi daha sağlam ben alacak olsam seyhan 150 alırdım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabii ki KT 150. Üstten egzantrikli ve balansörlü yeni tip motora sahip.

kanuni mondial'a göre biraz daha sağlam olabilir işçiliği daha iyidir:thumleft:

Tabii ki KT 150. Üstten egzantrikli ve balansörlü yeni tip motora sahip.

yanlıs bilgilendirme olmasın, eski tip itecekli motordur

4RGObq.jpg

ama yinede yedek parca konusunda mondial derim,

NOT:
bakımları aksatmaz,asırı yuklenmez ve surekli yuksek devir kullanmazsanız uzun süre iş görür

Forumdan Uzaklaştırıldı
Üstten egzantrikli ve balansörlü yeni tip motora sahip diye yimişler beni :mrgreen:

yeni tip motorlu olanlar 162cc sınıfı, mcx vulture vs :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir de z one 180 bloğu var farklı olarak sanırım.

evet, z one da krank da farklı silindirde saydıklarmıza göre
ondan hacim 180cc civarına cıkıyor

Sizce balansör kesmişmidir titreşimi, 125 kt titreşimi ile meşhur bir motor bildiğiniz gibi :) ha birde Seyhan 150 lerde balansör varmı?

Sizce balansör kesmişmidir titreşimi, 125 kt titreşimi ile meşhur bir motor bildiğiniz gibi :) ha birde Seyhan 150 lerde balansör varmı?
Balansör titreşimin hepsini kesmez ama rahatsız edecek seviyede değildir
Seyhan kullanıcısı olarak motorda balansör yok yeni modellerde de yokmuş

Seyhan'ın tek düşündüren noktası titreşim :/ , Biraz önce facede gördüm 150 kt 125 kt ile hiç alakası yokmuş kullanıcının deyişine göre, gerçekden titreşim rahatsız edici bi seviyede değilmiş İnşAllah doğrudur.Bu arada KB 150-25 deki balansörde titreşimi tamamen kesmiyormuş okuduklarıma göre.

Cbf 150 al madem bu kadar titreşime gıcıksın balansörlü üstten eksantrikli olanlarıda titrer köylü cgler bir başka titrer :)

Ya titreşime gıcıklığım rahatsız etmesinden daha çok motora zarar vermesi,o yüzden en az titreyeni bulmaya çalışıyorum :)

O tip motorlar duruşları için seviliyo :) Mondial KT, Kanuni Seyhan, Asya Utra, Küba KB :)

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Babamda Seyhan, bende de mcx (mondial) var. MCX elbette daha torklu ve daha hızlı. Ama malzeme kalitesi olarak Seyhan daha iyi geldi bana. MCX bir KT150 değil belki ama kıyaslama yapmana (malzeme kalitesi olarak) bir yardımı olur.

kanuni seyhan 150 veya kuba kb25 150 gibi motorlar güzel kanuni 21bin km kullanan görmüstüm kmsine bakmıstım gayet diri duruyordu teske bende alsam pisman oldum ama neyse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar