Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana o yüzden diyorum işde 50cc motorla 50km hızla gittiğnde yaptığın kazayla 250 cc ninja gibi agresif bir motorla yaptığın kaza aynı olmucaktır eğer trafikde motor tecrüben yoksa 4 tekerlekli araçların nasıl davrandığını bilmiyorsan sağa sinyal verip sola dönenler boş yolda fren sıkanlar birden ana yola çıkanlar bunları iyice öğrenmen için yavaş giden motordan başlamalısın ama yinede para senin can senin istediğin motoru alabilirsin şahsen benim trilyonlarım olsa şuan 1000 cc motora binmem çünkü ben sınırlarımı biliyorum o motora binecek kadar tecrübem yok 120 km hızla motorla gittim bir araba aniden önüne kırsa o hızla düşsek Allah korusun arkadanda araba gelse feci olur ki ben şile yolunda kaza yaptım bir arkadaşla hafif atlattık adam bizi görmemiş direk arabayı üstümüze kırdı neyse sen umarım kaza yapmassın bende 250 cc motor arıyorum şuan ama 1 sene 125 lik motorla gezdim 10.000 km tecrübem var ama yinede öyle insanlar otomobil araç kullanıyorki tecrübede fayda vermiyor yılların motorcuları kazalar yapıyor ölüyorlar.Fren yapmayi bilmeyen 50cc ile de kamyone gomebilir, volvo s60 la da. O yuzden eğitim almayi dusunuyorum. Tabii acemide 125lik daha rahat olur fakat egitim aldiktan sonra cok da buyuk bir fark olmaz diye dusunuyorum.