Kawasaki ninja 300r ile başlayabilir miyim?

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Benim tavsiyem scooter ile baslaman. Sonra visteli ile devam et. Daha 17 yasindasin ve bu yasin verdigi heyecan icinde var, bunu herkes goruyordur. Cok ta guzel buarada, keske o yaslarima donsem. Eger motosiklet ile uzun yillar bilincli ve ayni heyecanla gitmek istiyorsan en asagidan baslamalisin. Yoksa hayabusada olur :)
Tecruben olmadan (ne kadar egitim alirsan al, bu egitimleri pekistirmen gerekiyor) yarin bir kaza yaparsan (sirf gencligin verdigi heyecandan) ailenden olursun, yasamaktan olursun, sakat kalabilirsin (bence en kotusu, insanlara yuk olursun , yarim hayat yasarsin). Hic bisey olmasa bile korkarsin motoru birakirsin. KAwasaki biyere kacmiyor kardesim, sirasiyla ilerle, 1 sene scooter yada kucuk CC bin, 125 - 150 lik al, 250 ye gec. 3-4 sene tecrube edin, sonra belki 500 e falan gecersin. ama sirasi ile git. Sen ne kadar kendime hakimim desen bile, motosiklet gaz kolu bir girdaptir ve adami yutar :)

delikanli adamsin, 17 yas 190 boy masllah, seytana uyarsin, herkes bisiler gecirdigi icin olmaz diyor. Sabir et, zamanla herseye binersin.

pc1

Hocam peki 8bin km de 160bin tl gsx r 125 mi
2.el 130bine rs200 mü

Hocam peki 8bin km de 160bin tl gsx r 125 mi
2.el 130bine rs200 mü
2. el ns200

-Suzuki 2. eli ağır, parça maliyeti üzer.
-RS200 Grenajlı, yatıp kalkarsan üzülürsün. Parasını verip yaptırsan dahi sanmıyorum ki işçilikten memnun kalasın.

2. eli hızlı, parçası uygun ve bulunabilir, yatıp kalktığında üzmeyecek motor=ns200

Zaten 3-5k km sonra ne istediğini bilerek farklı modellere yöneleceksin.

pc1

2. el ns200

-Suzuki 2. eli ağır, parça maliyeti üzer.
-RS200 Grenajlı, yatıp kalkarsan üzülürsün. Parasını verip yaptırsan dahi sanmıyorum ki işçilikten memnun kalasın.

2. eli hızlı, parçası uygun ve bulunabilir, yatıp kalktığında üzmeyecek motor=ns200

Zaten 3-5k km sonra ne istediğini bilerek farklı modellere yöneleceksin.
Zaten 3-5k km de ninja 300 almayı planlıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar