arkadaşlar merhaba,ybr125 esdnin hava ayar vidası nerede acaba bilen yardımcı olabilir mi?
Tahliye borusu,ben de bir önceki motorunda görüp boru kopmuş diye korkmuştum ustaya gittim içim rahatladı
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:00 ----------
Ayrıca arkadaşlar bugün Bayram yolu var,İstanbul - Çanakkale,hayvan alıştı artık yola kendi gidiyor![]()
Benim ybr de jant la kampananın arasında bosluk var ve teker yalpaliyor durumum olmadığı için yaptıramıyorum tek sorun oda deil kraktanda ses geliyo titreşim artmaya başladı ve 100 km de 4 litre yakıyor ybr sağlam motor diyenlere gelsin not: 2.el aldim aldiğımda boyledi katakulliye geldik :/
Gidon yükseltici kullanan varmı beyler.?
[url]http://i59.tinypic.com/2qls8xd.jpg[/URL]
İlk ybr m 10 binde alıp 48.500 de satmıştım..1800 tl sene 2010![]()
Ybr'de kullanmadım ama Nc'de kullanmıştım.
Aynı yükseltici ve birmiktar dışa uzatan parçalar arka görüşü tatmin edici düzeyde iyileştiriyor.
Ybr için de birşeyler ayarlamak lazım.
Arkadaşlar katalitik iptali sonrası yakıt ölçümü yaptım.
Sabit 80-95 arası hız, gaz kolunu gereğinden fazla çevirmeden, 80kg ağırlık. Motorum 8500km de, fabrika subap ve hava ayarı henüz ellenmedi. Ölçüm sonucu: 1.984 litre/100km
eğer sıfır alıp sadece kendiniz kullansaydınız ne kadar sağlam olduğunu o zaman daha iyi anlayacaktınız. ama sizden önceki sahipleri anlaşılan motora tecavüz etmişler. bütün sınırsızların bile bir sınırı vardır. çok geçmiş olsunBenim ybr de jant la kampananın arasında bosluk var ve teker yalpaliyor durumum olmadığı için yaptıramıyorum tek sorun oda deil kraktanda ses geliyo titreşim artmaya başladı ve 100 km de 4 litre yakıyor ybr sağlam motor diyenlere gelsin not: 2.el aldim aldiğımda boyledi katakulliye geldik :/