Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır derbi terra 125 diye bir makine var aklım hep onda

2.el olarak Türkiye de bir tane var ve alan kullanıyor, satan hiç yok
Az önce ilandaki motor sahibini aradım gayette uygun fiyata indirdi ve araba aldığı için satıyormuş km'sinde pek oynama yok 17 bin küsürmüş. Makine çok hoşuma gidiyor ve italyan yedek parça kullanılmış pek sorun yaratan bir makine değilmiş başka sayfalarda da yorumları okudum.
Ne dersiniz

enduro tarzı diğer makineler tuzlu yani az çok sizde biliyorsunuz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-yonlu-enduro-derbi-terra-125-136716643/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Ama işte lanet olası parça sorunu var ne yazık ki

var parça satan yerler fakat belki de bana tuzlu geliyor mondial ucuz olduğu için
Pek sorun yaratan bir makina olmaması doğal çünkü kullanıcısı yok
Birde şöyle bir durum dikkatimi çekti sağdan soldan motoru görenler motorun gücüne felan bakmıyor genelde markaya bakılıyor tanınmış markalı bir şeyler alsan daha iyi olur cbf 150 ybr 125 mesela zibil gibi parçası var çinli cg lerde öyle ama Derby diye bir markanın var olduğundan bile haberi olmayanlar var

Honda Yamaha desen 10 yaşındaki çocuk bile bilir bu markaların en iyisi olduğunu ülkemizde böyle bir algı oluşdu japondan şaşmıyacan

o paraya japon almakda zor ben şimdi 10.000 cbr 250 mi alsam yoksa 15 senelik 2 el 600 cc japonmu alsam diye düşünüyorum adam 15 senelik japonuna toz kondurmuyor fiyatlarda yüksek ama tutuluyor vs vs banka kredisi vs işine girebilirsen bütçeyi biraz daha artırıp japon al ilerde markadan dolayı satmasıda kullanmasıda iyi olur
Düşük cc ye japonda olsa para yedirme yağı bandrolü lastiği benzini derken bir sürü paralar harcanıyor motor dediğin en az 250 cc olmalı ben yaktığım benzinin hakkını isterim arkadaş :queen: model yılı yüksek 600 cc japona binmesi var aslında ama para yok banka kredisi taksit işine girmedende böyle motorlara anca sokakda gördüğümüzde ulen şöyle bir motorum olsa diye içimizi çeke çeke bakıyoruz :salut: demem o ki japondan şaşma 250 cc nin altınada düşme
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Apaçilerin modifiye anlayışı odur amortisör kesmek , tel jant takmak , egzozun içini boşaltmak ,helezonlarla oynamak , araya bide nos tüpü sıkıştırmak aynaları sökmek vs vs .
Ben gittim 10 tl ye renkli elcik aldım hiçde apaçi olmadım ( sanki orjinal rizoma almış gibi yoldaki vatandaşlarında gözüne gözüne sokmuyorum ) abartmadıkdan sonra ufak ufak değişiklikler göze daha hoş görünür koruma demiri takmak jant şeridi çekmek vs vs