- Konu Yazar
Herkeze merhaba bu yaz haziran ayında babamla ve bayramda eşimle gerçekleştirdiğim Bulgaristan gezisi.Haziran ayındaki gezim biraz zor oldu çok yağmur vardı ve giderken baya bi yağmura yakalandım ama yinede çok eğlendim.Fotoraflardan anlayacağınız gibi sahiller boştu turist akınına uğramamış normalde tıklım tıklım olur temmuzun ilk haftası Bulgaristanda deniz sezonu açılıyor gidecekseniz haziranda gitmeyin derim fotolar biraz karısık olabilir.

Srebarna Doğal Rezervi silistraya yaklasık 20 km yakınında bulunur, Srebarna Gölü ile etrafındaki doğal alanlardan oluşmakta olup, aynı zamanda Avrupa ile Afrika arasındaki kuş göç yolları üzerindedir. Tuna nehrinin batı yakasındadır. Srebarna doğal bir sulak alandır ve 180 çeşit göçmen kuş barındırır. Bu kuşların içinde en kayda değer olanlar Dalmaçya pelikanları, büyük ak balıkçıllar, gece balıkçılları, mor balıkçıllar, çeltikçi kuşları ve beyaz kaşıkçı balıkçıllarıdır.

Buda arkadasımın motoru Honda dio ilkez gordum bu modeli.

Bunlarda organik salatalarımız

Silistra dan Romanyaya geçip ufak bi turlayıp geriye donuyoruz

Kranevo Albena Zlatnipiasatci birbirine çok yakınlar bulgaristanın önemli tatil merkezlerinden kranevoda toplam 3 gece 4 gün kaldım 60 leva hotele verdim yeme içme toplam 200 leva harcadım.

Babamla olan gezimizi bitiriyoruz bayramda eşimle Kiten Lozonets Sozopol gezimiz.

tobucket.com/albums/z358/sinka251/20140727_123136.jpg[/IMG][/URL]

Burası chernomorets sahil kasabası çok güzel bir yer.

Burgazdan bir tur atıp Sozopola dönüyoruz tekrar,çok güzel tarihi bir kasaba,komonizmadan kalma harabe Deniz okuluna gidiyoruz içine girmeye cesaret edemedim çok ıssız bir yerdi ama okulun mimari yapısı harika.

Kiten hoteldeki son akşamımız sabah yola cıkıyoruz.

Srebarna Doğal Rezervi silistraya yaklasık 20 km yakınında bulunur, Srebarna Gölü ile etrafındaki doğal alanlardan oluşmakta olup, aynı zamanda Avrupa ile Afrika arasındaki kuş göç yolları üzerindedir. Tuna nehrinin batı yakasındadır. Srebarna doğal bir sulak alandır ve 180 çeşit göçmen kuş barındırır. Bu kuşların içinde en kayda değer olanlar Dalmaçya pelikanları, büyük ak balıkçıllar, gece balıkçılları, mor balıkçıllar, çeltikçi kuşları ve beyaz kaşıkçı balıkçıllarıdır.

Buda arkadasımın motoru Honda dio ilkez gordum bu modeli.

Bunlarda organik salatalarımız

Silistra dan Romanyaya geçip ufak bi turlayıp geriye donuyoruz

Kranevo Albena Zlatnipiasatci birbirine çok yakınlar bulgaristanın önemli tatil merkezlerinden kranevoda toplam 3 gece 4 gün kaldım 60 leva hotele verdim yeme içme toplam 200 leva harcadım.

Babamla olan gezimizi bitiriyoruz bayramda eşimle Kiten Lozonets Sozopol gezimiz.

tobucket.com/albums/z358/sinka251/20140727_123136.jpg[/IMG][/URL]

Burası chernomorets sahil kasabası çok güzel bir yer.

Burgazdan bir tur atıp Sozopola dönüyoruz tekrar,çok güzel tarihi bir kasaba,komonizmadan kalma harabe Deniz okuluna gidiyoruz içine girmeye cesaret edemedim çok ıssız bir yerdi ama okulun mimari yapısı harika.

Kiten hoteldeki son akşamımız sabah yola cıkıyoruz.