yakıt ekonomisine bu kadar iyimser bakma bence, bu motor hiçte ekonomik az yakan bir motor değil emin ol. Kaç km ile gidiyorsun bilmiyorum ama 3 arkadaşımda var ve 3 üde normal kullanımda dahi 3 lt nin üzerinde bahsediyorlar, kaldı ki böyle bir motor alırsam otobanda işe giderken gideceğim hız 110 nun altı olmaz üstü olacaktır, bu hızlarda bu motor 3.5 lt yaklaşır hatta geçer diyorum ve araştırmalarıma göre de görüyorum ki öyle. Şimdi sen diyeceksinki 200cc lik bir motor ne bekliyorsun yakıt olarak. öyle değil işte. Sizin yaktığınız yakıtı ben tahmin ediyorum ki 80 - 90 km hızlarda yakıyorsunuz. 110 120 de gördüğünüz oluyordur eminim ama kısa süreliğinedir. İnanın o kadar düşük hızlarda apaçi al ne kadar az yaktığına inanamazsın. o yüzden sizin dediklerinize pek katılamayacağım, az yakmıyor yakmadığı içinde çok sorun olması göze alınamaz, bende yakında alıcam tabi kısmet olursa ama bunları göze alıp alacağız tabi. Gerçekleri görmezden gelmeyeceğim.
Yalan veya yanlış bilgi vermek değil amacım iyimser olmakta değil ne olduysa onu paylaşıyorum 110 km altına düşmedim diyorsam bu sabit 110 veya 80-90 demek değildir en az 110 dur uzun yolda ortalama 130 km hız ile ve şehir içide yoğun trafikte kullanım sonucu bu değer çıkmıştır.Yolculuklaımın %85 artçılı