2246 km - 7 gün - Güney Turu (Fotoğrafların Boyutu Düzeltildi)

merhaba

gezi çok güzel gözüküyor, geçen yıl acemilik ve motor gücü nedeniyle uzun yola cesaret edemedim. İzmit'e bir kaç kere gitmiştim ama yorucu olmuştu benim için, yolların dolu olduğu dönemde bayram öncesi gitmiştim. Bir de otoyoldan gitmiştim, çok sıkıntılı olmuştu.

Bu hafta yine İzmit'e gittim geldim (ailem orda yaşıyor), Tuzla'ya kadar sahil yolundan, sonrasında d100 den devam ettim genel olarak 70-80km hızla ve hiç sıkıntı yaşamadım.

Bu ay motoru da büyütürsem, artık pek bir engel kalmıyor :)

çok güzel bir gezi olmuş , beğenerek okudum. fethiye kısmında pahalı bir yere gitmişsiniz , keşke önceden haberim olsaydı gerek çadır gerek yeme içmede yardımcı olurdum bi dahakine insallah :)

tebrikler berkay hocam maşallah çok zevk aldım incelerken inş banada nasip olur böyle geziler..

Çok güzel bir gezi olmuş, anlatım resimler de on numara. Tekeriniz hep düz bassın

yahu soa sen miydin berkay?
ben fatih, ankara'dan şişko fati :)
koray'a da selam ederim buradan.

soa

yahu soa sen miydin berkay?
ben fatih, ankara'dan şişko fati :)
koray'a da selam ederim buradan.

biliyorum fatih abi. Bilmez miyim kuvvetmira yı :queen::queen:
iletirim selamını gerçi 1600 km uzakta biraz zor gider selam ama denerim en azından :mrgreen:

Motosikleti
Dominar D250
Çok güzel gezi ve güzel paylaşımlar için teşekkürler.

Güzel aheste aheste bir gezi olmuş.. Paylaşım için teşekkürler..

yazın gezdik, şimdi kışın da oturup fotolara bakıyoruz elimizde çayla mecbur :mrgreen:

Mükemmel bir gezi olmuş. Emek edip bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Teşekkürler... Harika bi seyahat yazısı olmuş👏 güzel bi örnek teşkil etmiş gezecekler için.. Darısı benim gibi hiç uzun yol yapmamışlara😔

soa

Mükemmel bir gezi olmuş. Emek edip bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Sağolun hocam. Yolculuklar paylaştıkça güzelleşir.

Teşekkürler... Harika bi seyahat yazısı olmuş güzel bi örnek teşkil etmiş gezecekler için.. Darısı benim gibi hiç uzun yol yapmamışlara

sağolun hocam elimizden geldiğince paylaşmaya çalıştık yaşadıklarımızı beğenmenize sevindik...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar