2246 km - 7 gün - Güney Turu (Fotoğrafların Boyutu Düzeltildi)

bir saattir sıkılmadan resimleri yaşaya yaşaya okudum izledim. bravo size çok güzel gezmişsiniz. :cat:

Güzel gezi olmuş. Emeğinize sağlık.
Temmuzda çıkacağım benzerlikleri olan bir rotaya önceden görmek güzel oldu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Maşallah diyorum başka birşey demiyorum kardeşim.

Allah nice böyle geziler yapmayı nasip etsin.

olimposa 5-6 sene önce gitmiştim ücret falan yoktu ozamanlar. üç tane de minik su kaplumbası görmüştük :)

Çok güzel bir rapor, teşekkürler.Beyşehire kadar olan kısım benim bir ay önce yaptığım geziyle tıpatıp aynı.Kaldığınız öğretmenevi,gittiğiniz restourana kadar aynı:)

soa

Maşallah diyorum başka birşey demiyorum kardeşim.

Allah nice böyle geziler yapmayı nasip etsin.

Beraber yaparız kardeşim beni biliyorsun hadi mi hadi :queen:. 1 çağrını 2 ettim mi?.. Dağlar bizi bekler :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

çok güzel ve bol et yemeli olmuş maşallah :)

Hocam et candır kilomdan yemek zaafımı ele veriyorum zaten :queen:

tek gece çadır için o kadar yol taşımanız yazık olmuş..ben olsam o kadar taşıdım der yarısında çadırda kalırdım:)
hoş kaldığın yerlerin fiytları da genel itibariyle uygun:)

soa

tek gece çadır için o kadar yol taşımanız yazık olmuş..ben olsam o kadar taşıdım der yarısında çadırda kalırdım:)
hoş kaldığın yerlerin fiytları da genel itibariyle uygun:)

Hepsini tattık işte abi :D hep çadır hep çadır insan felç kalır :D

çok imrendim size doğrusu :) benimde sym wolf üm var çok isterdim böyle uzun yol yapmayı. izlenimlerinizi çok güzel paylaşmışsınız giriş gelişme ve sonuç bölümleri olmuş hep ben çok beğendim. Ayrıca abi kardeş ilişkinize bayıldım, bi gurme gibi yemekleri değerlendirmeniz flan hepsi süper. Bende antalyanın alanya ilçesinde yaşıyorum bilseydim bu taraflarda olduğunuzu önünüze gelirdim :) :) neyseki hiç tatsızlık olmamış bu çok güzel bi haber, sağ salim geziyi bitirmenize sevindim. Tekeriniz düz bassın

soa

çok imrendim size doğrusu :) benimde sym wolf üm var çok isterdim böyle uzun yol yapmayı. izlenimlerinizi çok güzel paylaşmışsınız giriş gelişme ve sonuç bölümleri olmuş hep ben çok beğendim. Ayrıca abi kardeş ilişkinize bayıldım, bi gurme gibi yemekleri değerlendirmeniz flan hepsi süper. Bende antalyanın alanya ilçesinde yaşıyorum bilseydim bu taraflarda olduğunuzu önünüze gelirdim :) :) neyseki hiç tatsızlık olmamış bu çok güzel bi haber, sağ salim geziyi bitirmenize sevindim. Tekeriniz düz bassın

hocam sonradan gurmeyiz biz :queen::queen:

Benim aklımdaydı geçeceğimiz şehirlerde güzel insanlarla tanışmak için daha önceden yazıp akşamları buluşmak ama gezinin son anına kadar gidip gidemeyeceğimiz belli değildi izinlerden o yüzden bu tarz planlamaları hiç yapamadık...

Elinize,yüreğinize, tekerinize sağlık.
Çok güzel bir gezi olmuş.

tebrikler berkay kardeşim. kazasız belasız bitirdin turu.. güzel fotolar yalın anlatım roman gibi maşallah. :) :cat:binlerce km yol yaptın eh artık 40 km yapıp gelirsiniz yalovaya...

soa

tebrikler berkay kardeşim. kazasız belasız bitirdin turu.. güzel fotolar yalın anlatım roman gibi maşallah. :) :cat:binlerce km yol yaptın eh artık 40 km yapıp gelirsiniz yalovaya...

Ne demek abi en yakın zamanda oradayım. Özledim valla sizi. dur hemen bir ayar çekeyim buradaki tayfaya da gelelim haberleşiriz abi...

Maşallah maşallah maşallah. Şahane bir gezi. Neredeyse kendim gezmiş gibi oldum. En güzel resim ise bomboş yolda çekilen resim çok hoşuma gitti. :) Paylaşımınız için teşekkür ederim. :)

Tebrik ederim, güzel bir anlatım, bilgi aktarımı ve bol bol resim.

Bizim de bu yaz yapmayı planladığımız Karadeniz turu için iyi bir referans.

Teşekkür ederim ve daha nice geziler dilerim...

Çok güzel bir gezi yapıp, çok güzel fotoğraflar çekip, çok güzel anlatmışsınız. Tebrik ederim. Eğer günün birinde tekrar yaparsanız, Muğla Akyaka'ya da uğramanızı ve misafirim olmanızı isterim. Kazasız, keyifli sürüşler dilerim. :cat:

Çok güzel olmuş bende resimlerle ve senin anlatımınla kısa bir tur yapmış oldum. Tebrik ederim :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar