istanbul günübirlik gezi önerisi!!

slm yarın pazar cub motorumla günübirlik gezi yapmak istiyorum havalar daha fazla soğumadan istanbul içi lütfen tavsiye yaparken kaç km olduğunuda yazarsanız sevinirim tşkürler şimdiden

Beşiktaştan başla sahil boyu devam et ortaköy sarıyer tarabya yeniköy kafan hangi istikamete isterse öyle devam et

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yol yapıyorum diye çıktığınız yollara bak, trafiğin içine girip çilemi çekmek istiyorsunuz.. Şileye git Ağva'ya git Kandıra'yı gez, yorulmadıysan Karasu'ya git bi kavurma ye. Gezin yahu..

Tanimsiza katılıyorum. Yarın pazar. Yazın son pazarlarından biri. Millet çoluk çombalak dışarda, piknikte olacak. İstanbul içi feci sıkıcı olur. Bence uzak biryerlere git. İlla İstanbul içi dersen hafta içi 11:00 den akşam 4'e kadar falan heryerini gezersin.

Aslında bende yarın sabah erkenden bir yerlere kaçmak istiyorum aklımda bir yer yok çıkıp yolda karar vericem teker netarafa dönerse artık:)

Aslında bende yarın sabah erkenden bir yerlere kaçmak istiyorum aklımda bir yer yok çıkıp yolda karar vericem teker netarafa dönerse artık:)

Aynen :) Bütün hafta pazar sabahını bekledim. Erkenden kalkacağım belki Sarıyer'e kadar uzarım sahil yolundan, belki de mahallede takılır eve döner yatarım :D

Çilingoza git ama eskisi gibi pek güzel değilmiş.Sadece yol yapmak için doğayla iç içe .

::xrock::Şile tarafina gidebilirim hava guzel olur inş viraj yapayim biraz::xrock::::xrock::::gazla::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Wailanda git eyupte roc bagarosun saat 1 de gösterisi var

Gel antalyaya bi aspendos yapalım düden yapalım gizli cennet yapalım.

Bende kendime arkadaş Arıyorum dolaşacak. :)

İstanbulda gezecek yer bulamıyorum doğa bırakmadılar,
kocaeli tarafları biraz uzak ama şahane yerler var.

Istanbul un neresinden yola cikiyorsun? Doga mi, tarih mi, deniz kenari mi gezmek istiyorsun? Ilk once ne yapmak istedigini bi soyle bakalim.

Yol yapıyorum diye çıktığınız yollara bak, trafiğin içine girip çilemi çekmek istiyorsunuz.. Şileye git Ağva'ya git Kandıra'yı gez, yorulmadıysan Karasu'ya git bi kavurma ye. Gezin yahu..
aynen katılıyorum kardeşime ... Haftasonu istanbul içine girilir mi yahu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar