Walla temiz çiktı senin makina piiirim

Allah zeval vermesin. Bende gectigimiz haftasonu satiyordum az daha motoru ama ruhsat yanimda olmadigi icin vekalet islemlerini yapamadim. Şu tükan çok zorluyor beni..
Eyvallah Yunus, bahsediyordun dükkan işi vs biraz teferruat veriver, şayet İskenderun yapar isem seni neresinde bulurum? yeri nerde ne aşamada?
Motor işine gelince billahi, yolda cayırtı koparması endişem dolayısı ile bukadar pimpirikleniyorum, her defasında Mehmet usta kardeşim, ve 80 küsürlük enişte durduryor, yoksa bana kalsa idi yahut toplama becerime güvene bilse idim, çooktan kendim açıp yeni sübabları bile takacaktım, hayırlısı ancak sübab yenileme işi için , alacağımız nefes var ise, gelecek bahar'a kesin düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
:mrgreen: , dayanadım, aldım sazları elime, artık ne olursa, en azınan sorun varmı ne oluyor görmek için, uzatmayayım yağı boşalttım, suyu'da , tabii gei kullanacağım artık yeter zırtt pırt yağ su, olacak iş değil.
Yan kapağı açtım,
"korka korka" debriyaj balatalarını çıkardım, tabii öncesinde yutub sağolsun örnek videolara baka baka, debriyaj tası ise yerinde duruyor, evde misafir var gecenin yarısında ben gibi kafadan kontak elinde takımlar, motor başındayım^^ la havle vela kuweta....
Geriye debriyaj tası kaldı, onuda rondelalı pul ile sabitlemişler neyse oda tamam ancak ökemiyorum, yine yutub videosu en basit yöntem, arka frei sıkılı tutup anahtarı hvalı gibi ani darbe ile açmaya çalışmak imiş, onuda beceriri isem geriye bir iki dişli kalıyor, ondan sonra ne var ne yok çıkacak ortaya, umarım bişey yoktur, gerçi evvelden kontrol etmiştik fakat tam söküm yapmadan, tası söker sökmez raporlarım, şimdilik durum bu.
Not: debriyaj açıkta iken, debriyaj maneti sıktım, gördüğüm kadarı ile ilk önce motora yakın 3 plaka hareket etti, sonrakinde denemde sadece sondaki ikisi(2) bunların tümünün hareket etmesi gerekmiyormuydu?