Ya adama dedim zinciri bollaşmış gerdir. Öyle germişki 1mm esnemiyo. Eve gelince kendim yaptım. Bidahada kimseye yaptırmadım. Adamların iş bilmezliği sayesinde iş yapmayı öğreniyoz. 
MURAT BEY. BİR DE BOXER DENEYİN LÜTFEN!Bulursan forumda paylas lutfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
Arkadaşlar bugün bir süre için bajaj discovery 125 ile yarım saatlik bir sürüş yaptim. Daha dogrusu motorlari kisa bir surus icin degistirdik. Size genel gozlemimi anlatayim.
-Su meshur motor sele yuksekligi kendini ortaya koydu. Bajaj 125 selesi daha yuksek ve rahat.
-bajaj suspansiyonu cok yumusak ve rahat.
-bajaj 125 daha kucuk cc olmasina ragmen ayni hizla seyredebiliyorlar.
-bajaj 125 vites geçisleri inanilmaz keyifli ve rahat.
Rks 150 titanicle karsilastirildiginda en kotu tarasi ise;
Bajaj 125 discoverynin uretim bandindan gecerken lastikleri ve jantini sanirim yanlislikla mobilet bantindan gecirip mobilet janti ve lastigi takmislar.
Arkadaslar biz yorum yaparken sanirim baska motosikletleri de kullanmadigimiz icin kendi rks lerimizi fazla mi abartiyoruz?
Aferin Hakan. Maşallah kamyon gibi yüklemişsin motoru. Bu konuda senden daha detaylı bilgi alacağım. Gökçeada gezi rotanı ve konaklamanla ilgili durumlar ve yeme içme konusunda bilgiler bekliyorum.