Millet nerelerdesiniz:mrgreen: herzaman on siralarda olan cbr250 grubu gozukmuyo ana sayfada![]()
Cbr 250 kendini kanitlamis bir motor kullanicilari memnun 300cc turkiyeye gelmiycek cunku bu hondanin satis politikasi malezya ve turkiyeye 250cc olarak uretiliyo bu kasa diger ulkelerde 300 cc vergiden dolayi bu boyle ve bukadar yuksek fiyata satmalarina ragmen yok satiyo bu modelMerhaba arkadaşlar, burdan deneyimli abilerime birkaç soru sormak istiyorum. Yurtdışında yaklaşık bir haftalık bir eğitimle motor kullanmaya başladım, ilk başta Kawasaki ER500 daha sonrada Suzuki Bandit (650cc) kullandım tabi ki arkamda gözetmen eşlğinde. İlk bir haftadan sonra arkadaşımın motoruyla(KTM 350 SX-F)arazide birkaç deneme yaptım. Ekim başlarında ülkeye dönüyorum ve motor almak istiyorum. Aklımda Honda CBR 250R Repsol var başlangıç için, online olarak çok araştırdım ve herhangi bir kötü yorumla karşılaşmadım ve herkes yeni başlayanlar için ideal olduğunu söylüyor sizce iyi bir seçim midir yoksa biraz daha yüksek cc li bir motor mu almalıyım ? Son olarak da 2014 model mi önerirsiniz yoksa 2015 modelleri beklemeli miyim ? Türkiye'ye CBR 300R ın gelme olasılığı nedir ? Kafamda deli sorularŞimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Millet nerelerdesiniz:mrgreen: herzaman on siralarda olan cbr250 grubu gozukmuyo ana sayfada![]()
Merhaba arkadaşlar, burdan deneyimli abilerime birkaç soru sormak istiyorum. Yurtdışında yaklaşık bir haftalık bir eğitimle motor kullanmaya başladım, ilk başta Kawasaki ER500 daha sonrada Suzuki Bandit (650cc) kullandım tabi ki arkamda gözetmen eşlğinde. İlk bir haftadan sonra arkadaşımın motoruyla(KTM 350 SX-F)arazide birkaç deneme yaptım. Ekim başlarında ülkeye dönüyorum ve motor almak istiyorum. Aklımda Honda CBR 250R Repsol var başlangıç için, online olarak çok araştırdım ve herhangi bir kötü yorumla karşılaşmadım ve herkes yeni başlayanlar için ideal olduğunu söylüyor sizce iyi bir seçim midir yoksa biraz daha yüksek cc li bir motor mu almalıyım ? Son olarak da 2014 model mi önerirsiniz yoksa 2015 modelleri beklemeli miyim ? Türkiye'ye CBR 300R ın gelme olasılığı nedir ? Kafamda deli sorularŞimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.. Bu 5500 rpm de gelen zırıltı sesi var hatta çözümü yok deniyor..
Bu ses bende 3000 rpm'de başlıyor 5500 rpm'lerde duyulmuyor.. Yani o arada yapıyor bu zırıltıyı.. Hatta abim motorun arkasındaydı ve bir kaç kez dinlettim.. O da çok rahat duydu.. Gazı kesince gidiyor, gaz verince zırıltı devam ediyor.. Yeni kasada böyle sorun yaşayan var mı ? Zaten ilk bakımdan sonra çıkıyor diyorlar.. 1600-1700 km'lerde başladı..
Ama 5500 rpm'de yapmıyor.. Dediğim gibi 3000'de başlıyor.. Yeni kasa olan arkadaşlar deneyebilir mi ?
Çözümü olmayan ses üretmişler arkadaş..
Benim okuduğum kadarıyla 5000 km sonrası ses yapıyor yazıyordu daha önceki sayfalarda eksantrik zinciri değişmiş belli bir km yaptıktan sonra yine aynı ses gelmeye başladı diye yazmışlardı. Yağ değiştirdikten sonra motorda 5le giderken nasıl olduysa 4e düştü vites bir kez başıma geldi acaba ayağım vitese mi değdi nasıl oldu anlamadım bakalım bir daha yapacak mı aynı olayı
Yeni cbr sahibi olan arkadaşlara hayırlı olsun kazasız sürüşler yolunuz açık tekeriniz düz bassın
herkese selamlar, bugün aranıza katıldım 2013model 5700de siyah:cherry:
Selamlar yeniden aranizdayim mutluyum,huzurluyum600 F macerasından ve yeni kasa firtinasindan simdilik vazgeçerek 2012 tri-colourla yola devam ediyorum.
http://i.imgur.com/xOUhkVA.jpg
İyi forumlar arkadaşlar nasipse bende 2014 kasa cbr 250 almayi düşünüyorum önceki motorumda boydan dolayı ayaklar depoyu tam sarmiyodu ve motor altimda ufak gözüküyordu cbr de bu sorunu yasarmiyim boyum 186 cm cevap yazarsanız memnun olurum.
Teşekkür ederim. 1480 tuttu. Ziraat sigorta 916 dedi ama onda çok fazla kesinti vardı. Şair sigorta kesinti yapmıyor.
Yokmu korumali bot kullanan :mrgreen:
Hosbuldum sagolun![]()
Bundan önceki tricolour um u 10 binde alip 15 binde satmistim ve 2011 di. Bir yil yenilemiş ve 5 bin km azaltmis oldum![]()
Kürkçü dukkanina hayirli isler![]()

Hosbuldum sagolun![]()
Bundan önceki tricolour um u 10 binde alip 15 binde satmistim ve 2011 di. Bir yil yenilemiş ve 5 bin km azaltmis oldum![]()
Kürkçü dukkanina hayirli isler![]()
yıl yenilenmiş dekern 2012 mi yapmışlar![]()