- Konu Yazar
Forumdaki değerli abilerim, kardeşlerim, öncelikle bu imkanı bize sunan, forumun oluşmasında, gelişmesinde emeği geçen herkese, bugüne kadar yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. 18 Haziran 2014 tarihinde üye oldum ve o günden beri her gün girer okur, araştırırım.İlk günden beri merak ettiğim bi şey olduysa da sorarım ve cevabına ulaşırım.Her gün en son okuduğum konuya kadar inerim, yardımcı olabileceğime olurum, fikrim olana yazarım.3 Aydır forum takip edince insan kendini cahillikten bilgeliğe ulaşmış gibi hissediyor hala bilmediği çok şey olduğu halde.Motoru seviyorsam bu forum 2 kat sevirdi.O yüzden herkese tekrar teşekkür etmek isterim.Konuya gelirsek sonunda ilk motorum olan Mondial 150 MR VULTURE'a Atmaca'ma kavuştum.Aldığım gibi koruma demirimi de taktırdım.
Bakalım ileride daha neler yaşıyacağız.
Bugüne kadar yardımcı olan-olmayan, bundan sonra yardımcı olacak, bütün forum üyelerine teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar.
Ekipmanlar : Ceket / Venom Airracing (250tl) - Kask / Astone (240tl) / Eldiven (50tl)
:mrgreen: :cherry: :bounce: :queen: :flower: :thumleft: :thumright :king: :bestmt:
Motoru aldığım abinin çektiği fotoğraflar :

Benim çekmeye çalıştıklarım :queen:

Bakalım ileride daha neler yaşıyacağız.
Bugüne kadar yardımcı olan-olmayan, bundan sonra yardımcı olacak, bütün forum üyelerine teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar.
Ekipmanlar : Ceket / Venom Airracing (250tl) - Kask / Astone (240tl) / Eldiven (50tl)
:mrgreen: :cherry: :bounce: :queen: :flower: :thumleft: :thumright :king: :bestmt:
Motoru aldığım abinin çektiği fotoğraflar :

Benim çekmeye çalıştıklarım :queen: