Motorumu Bugün Teslim Aldım - 150 MR VULTURE

Forumdaki değerli abilerim, kardeşlerim, öncelikle bu imkanı bize sunan, forumun oluşmasında, gelişmesinde emeği geçen herkese, bugüne kadar yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. 18 Haziran 2014 tarihinde üye oldum ve o günden beri her gün girer okur, araştırırım.İlk günden beri merak ettiğim bi şey olduysa da sorarım ve cevabına ulaşırım.Her gün en son okuduğum konuya kadar inerim, yardımcı olabileceğime olurum, fikrim olana yazarım.3 Aydır forum takip edince insan kendini cahillikten bilgeliğe ulaşmış gibi hissediyor hala bilmediği çok şey olduğu halde.Motoru seviyorsam bu forum 2 kat sevirdi.O yüzden herkese tekrar teşekkür etmek isterim.Konuya gelirsek sonunda ilk motorum olan Mondial 150 MR VULTURE'a Atmaca'ma kavuştum.Aldığım gibi koruma demirimi de taktırdım.
Bakalım ileride daha neler yaşıyacağız.
Bugüne kadar yardımcı olan-olmayan, bundan sonra yardımcı olacak, bütün forum üyelerine teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar. :)

Ekipmanlar : Ceket / Venom Airracing (250tl) - Kask / Astone (240tl) / Eldiven (50tl)
:mrgreen: :cherry: :bounce: :queen: :flower: :thumleft: :thumright :king: :bestmt:

Motoru aldığım abinin çektiği fotoğraflar :

Benim çekmeye çalıştıklarım :queen:

Maşallah heyecan dorukta :) Güle güle bin hayırlı olsun..

Hemde ne dorukta abi, bi yarım saat üstüne çıkıp sarıldım zaten, küçüklükten beri hayalimdi, 6 senedir de bursumu biriktiriyorum şunu alabilmek için, ne kadar mutlu olduğumu anlatamam :D Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------

Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Teşekkür ederim :)

Allah kaza beladan saklasın güzel motor Hayırlı olsun

Darısı bizim başımızaa Aminn :D

yeni motorun hayırlı olsun kardeşim heyecanını anlıyorum ve yürekten katılıyorum rabbim kaza bela vermesin inşallah

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin kardeşim . Tekerin düz bassın :)

Tekerin duz bassin. Allah kaza bela gostermesin kardesim. Birde .ozelden su devir isleri hakkinda bilgi isteyecektim senden

Kardeşim hayırlısı olsun kuzenimde var karbon kaplattı tam bir canavar Allah kaza vermesin

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Ekipmana bide dizlik eklersek daha iyi olur bence

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Ekipmana bide dizlik eklersek daha iyi olur bence
Sağolun teşekkür ederim, haklısınız dizlik almayı düşünüyorum, daha doğrusu hep aklımda vardı zaten motoru alınca alırım diyodum, en yakın zamanda alırım inşallah. :)

Noter devrini alirken herhangi bir belge vs. istiyorlar mi? Ikametgah ve benzeri gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar