Ortalama hızınız kac 6.000 devir 7.000 devirde hızınız kac oluyor ?
Ortalama hızınız kac 6.000 devir 7.000 devirde hızınız kac oluyor ?
Arkadaşlar tekrardan merhabalar.
İnazuma ile 800 kmyi bugün tamamladım. Gönderdiğiniz kitapçığa uyarak 5.5(rpm) deviri geçmemeye çalışarak.
Sonraki 800 km için 8.25 devirden bahsedildiği için bi 110 hıza çıktım ancak o anda İnazumadan Soğudum çünkü titreşim var. 5.5 ve 6 devirleri arasında depo, gidon ve özellikle ayaklıklar.(peg) 7 ve sonraki devirlerde ise sadece ayaklıklardan ancak abartılı bir titreşim hissediyorum.
Bu durum normal mi? Yoksa bin km bakımı sonrasında durum değişebilir mi?
İlk motosikletimi alıcam aklımda bazı modeller var ama yine de sorucam.İnazuma ilk motor için uygunmudur?180 kg civarı diye gördüm sizce ağır değilmi?İlk motor sürücek bir kişi kontrolu rahat sağlarmı?
Başlangıç için biraz ağır motor, sıkışık cadde trafiğinde (özellikle ayaklarınız yere tam basmıyorsa) dur kalk yaparken dengede tutmak zor, 125 cc kıvraklığı beklemeyin
inazuma aklımdan çıktı o zaman vazgeçtim :mrgreen:
inazuma aklımdan çıktı o zaman vazgeçtim :mrgreen:
Farklı bir açıdan bakalım olaya;
183 kg çok da ağır sayılmaz muadillerinden 10-15 kg ağır, Duke 200'ü saymazsa.
Ayakları yere sağlam basan dengeli ve özellikle rüzgarlı havada mesela bir Boğaz köprüsü geçerken, bir viyadük üstünde sizin güvenliğinizi nasıl arttırdığını, hafif motorların savrula savrula gittiği yerlerde sizin daha rahat ettiğinizi göreceksiniz.
Ağır motor iyidir. Bol keseden atmıyorum foruma bu yıl üye olmuş olabilirim ama motosiklet geçmişim çook daha uzun yıllara dayanıyor. Farklı modeller Çinlisi Japonu yerlisi ... kullandım.
"Motor ağır, hantal" diyenler kesinlikle Inazuma'nın üstüne binip şöyle bir tur bile atmamış, gidonunu dahi görmemiş insanlar. Buna emin ol.
Ağır motor iyidir, diyorum ve çekiliyorum![]()
Merhaba bu ay içinde sıfır inazuma almayı düşünüyorum forumun neredeyse tamamını okudum fakat marka fanatikleri konuyu oldukça baltalamış. Herhangi bir inazuma sahibi marka fanatikliği yapmadan motorun artılarını eksilerini yazabilir mi? İyi forumlar herkese.
cbr250'ler için muhakkak lastikleri (orijinalleri) değiştirin diyorlar.
inazuma'nın lastikleri için de geçerli midir bu durum?