- Konu Yazar
Zorlu bir yayla çıkışı oldu
İstanbul'dan yola cıktık bir gün önce yagmur yağmış tabi arabalarda gecince bilik boyu çömlek camuru kıvamında bir yol olmuş. 10 km lik yolu 3-4 saate ancak çıktık. Cuma öğlen Transalp li bir arkadaş önden gitmişti ve nispeten daha iyi bir yol ve motorun avantajı ile bol efor sarfederek cıkmış bizde yola cıktık dönmek olmaz diye zorladık durumları. Çokta uzatmadan fotolara gecelim
Gecede o hengamede çok foto cekemedik kusura bakmayın
ben öncüydüm ve motor baya yüklüydü lastiklerde asfalt lastiği olunca 5 kere motoru yere bırakmak zorunda kaldım
Düşmedim bıraktım
bilğiniz domuz yavsuru gibi debelendik camurda 
Gece geldik sagdan soldan odun toplayıp guzel bir ateş yaktık kazasız belasız zirveye ulaşmanın haklı gururunu yasadık
yorgunluktan herkes lokum gibi olmuştu ama dolapta unutulmuşundan sümüğümüz dondu terimiz sogumuya başlayınca
Sabahki Manzara buydu
Zincirler cevizli sucuk oldu
Sabah uyandık bir kahfaltı yaptık sonrasında doğa yürüyüşü
Cevreden görüntüler
Dereboyu yürüyüş fotoları.
Ahanda ben
Kampa döndük Ateş için oduna ihtiyac var. Saga sola baktık yakın cevrede yok uzağa gitmek gerekti motorla gidip topladık hem yollardaki durumu kontrol edelim dedik.
Biz ateş falan ugrasırken bir sis geldi göz gözü görmüyordu
Tabi aksam atesimizi yaktık yemegimizi yedik
Sis sonrası dönüş yolu yine camur olcak düşüncesi ile daha ısısız ve kullanılmayan ama daha taşlı buda lastiklerin tutunmasını saglar düşüncesi ile farklı yoldan döndük.
ve artık medeniyet
İlk yıkamacıya daldık ordan da Maşukiye'ye gittik ama foto cekemdik kimsede derman kalmadı
Ve sağsalim evimize ulaştık!...
Gecede o hengamede çok foto cekemedik kusura bakmayın
Gece geldik sagdan soldan odun toplayıp guzel bir ateş yaktık kazasız belasız zirveye ulaşmanın haklı gururunu yasadık
Sabahki Manzara buydu
Zincirler cevizli sucuk oldu
Sabah uyandık bir kahfaltı yaptık sonrasında doğa yürüyüşü
Cevreden görüntüler
Dereboyu yürüyüş fotoları.
Ahanda ben
Kampa döndük Ateş için oduna ihtiyac var. Saga sola baktık yakın cevrede yok uzağa gitmek gerekti motorla gidip topladık hem yollardaki durumu kontrol edelim dedik.
Biz ateş falan ugrasırken bir sis geldi göz gözü görmüyordu
Tabi aksam atesimizi yaktık yemegimizi yedik
Sis sonrası dönüş yolu yine camur olcak düşüncesi ile daha ısısız ve kullanılmayan ama daha taşlı buda lastiklerin tutunmasını saglar düşüncesi ile farklı yoldan döndük.
ve artık medeniyet
İlk yıkamacıya daldık ordan da Maşukiye'ye gittik ama foto cekemdik kimsede derman kalmadı
Ve sağsalim evimize ulaştık!...