Hocam tek kelime ile helal olsun diyorum.. Büyük zahmet ve emek hatcamışsın.. Amaç zaten birşeyleri kendi başımıza yapabilmek.. Tebrik ettim doğrusu.. :cat:
Hocam 5500-6000 Rpm arasında gelen herkesin eksantrik sesi dediği ses bu mu yoksa?
Hocam tek kelime ile helal olsun diyorum.. Büyük zahmet ve emek hatcamışsın.. Amaç zaten birşeyleri kendi başımıza yapabilmek.. Tebrik ettim doğrusu.. :cat:
En güzeli hocam.. Bende aynı şekilde düşünüyorum.. Bu arada eski yağ nasıl olmuş öyle bayağı siyah..
Birde hocam yağın oranını nasıl hesap ettin neye göre koydun ölçü olarak ?
Hoşgeldin aramıza Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Tekerin yere düz bassın keyifli sürüşler.
Hayirlisi olsun diyelim hedefte ne var peki ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakimlari-tam-atla-gez-176882536/detay/
bu hafta izindeyim km yi 18bin yaptım ama hep otoyollarda taş toprak değil işleyen demir paslanmaz
ben ona bakıyorum o bana ama artık yeni sahibi baksın hadi fiyatıda çektim biraz aşağı
Eyv. Hocam dikkate alıcam.. 1 ayda çok uzun süreymiş.. Ama Türkiye'den 2-3 kat daha ucuz olması bunu karşılıyor..
Ürünlerin hepsinide aynı satıcıdan alırsak daha mantıklı hareket etmiş olurum diye düşünüyorum.. En azından tek kargo beklemiş olurum.. Saolun cevap için..![]()
ben varım hocam cbr renklı kısa manet renkli ön cam vs vs elcik ısıtma usb li şarj gibi pek çok ürün aldım evet bazı ürünler çooooook uygun sadece kargo süresi uzun 15-35 gün arasıArkadaşlar motora elcik manet ayna alayım diyorum..
Rizoma tomak aynalar var çok iyi görünüyor..
Takım olarak sarı renkte alıcam.. Sarıda jant şeridi düşünüyorum.. Motor siyah sizce nasıl olur bir fikir verseniz ?
Siyah sarı kombini hep hoşuma gitmiştir..
Birde yurt dışından daha ucuza maney elcik ayna bulabilme şansımız var.. Yurt dışı sitelerinden alışveriş yapan arkadaşlar var mı ? Nasıl olur kaç günde gelir gümrüğe takılır mı kargosu ne tutar vs. Bu konuda yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa sevinirim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
Hocam keşke cbr125 konu başlığına yazmış olsaydın daha net cevaplar alabilirdin..![]()
ben varım hocam cbr renklı kısa manet renkli ön cam vs vs elcik ısıtma usb li şarj gibi pek çok ürün aldım evet bazı ürünler çooooook uygun sadece kargo süresi uzun 15-35 gün arası
aslında çok güzel ses çıkarmaya başladı ama içine bi pislik falan kaçarmı kaçsa bi problem oluşur mu ki ??Sende zorla motoru bozmak icin ugrasiyosun yaBugün internetde gördüğüm bişeyi denedim ama içim rahat değil hava flitresinin üsntünde bulunun kapağı aldım [url]http://i.hizliresim.com/onR01Q.jpg[/url] aslında çok güzel ses çıkarmaya başladı ama içine bi pislik falan kaçarmı kaçsa bi problem oluşur mu ki ??
bide resim çekmek için aynaları kapatmıştım ve bingo açarken sol ayna kitlendi arkadaşta dur ben hallederim dedi ve vida nın dişlerini yedi bi güzel yarın o vidayı nasıl sökücez..
Sende zorla motoru bozmak icin ugrasiyosun yahava filtresi onemli motora hava benzin karisimi icin onemli bir rolu var
o kapak kapali kalsin toz girer iceri sonra daha buyuk masraflar cikar en ince gozun gormedigi toz tanelerini tutuyo o filtre ha bole kullanirsan kapak acik halde daha cok toz girer ama filtren cabuk tikanir... ayn icinde ufak bi bez parcasi sok vidanin icine alyan la bi dene bakalim acilir diye umud ediyorum...
Hakan bozarak öğreniyorsun kardeşim en güzelide bu zaten.. Bir defa bozuyorsun 2. Defa o hataya düşmüyorsun..
Bende yağ değiştereyim diyorum.. Gerçi yağ bakımını yapalı 1000 km olmadı ama değilim yapmak istiyorum..
Cbr250 yağ filitresini nereden temin edebilirim arkadaşlar.. Birde yağ tapasının açıldıktan sonra herhangi bir tapa puluna ihtiyaç var mı ?
Yağını kendi değiştiren arladaşlaron önereceği şeyler varsa bilgiye açığım..
Hava filitresi
Yağ filitresi
İpone 10/40 yağ ile değişimi yapmak istiyorum..
Bu pazar motorla bi uğraşayım..
Birde artık zincir yağını kullanmicam.. Çok yapışkan ve her yere sıçrıyor.. Elimde yarım litre yağ var motul onu kullanayım diyorum.. Hem önerenler var daha sessiz oluyor diyorlar.. Biraz erken yağlamak gerekiyor diyorlar ama ben her hafta temizleyip yağlıyorum sonuçta bi sıkıntı olmaz sanıyorum..
Birde yağ değişimi yapacak bir arkadaş vardı ipone yağ hakkında bilgi istemiştik ama sanırım yapmadı daha.. Şu forumu bilgi amaçlı daha aktif kullanmak şart..![]()
Hakan bozarak öğreniyorsun kardeşim en güzelide bu zaten.. Bir defa bozuyorsun 2. Defa o hataya düşmüyorsun..
Bende yağ değiştereyim diyorum.. Gerçi yağ bakımını yapalı 1000 km olmadı ama değilim yapmak istiyorum..
Cbr250 yağ filitresini nereden temin edebilirim arkadaşlar.. Birde yağ tapasının açıldıktan sonra herhangi bir tapa puluna ihtiyaç var mı ?
Hava filitresi
Yağ filitresi
Birde artık zincir yağını kullanmicam.. Çok yapışkan ve her yere sıçrıyor.. Elimde yarım litre yağ var motul onu kullanayım diyorum.. Hem önerenler var daha sessiz oluyor diyorlar.. Biraz erken yağlamak gerekiyor diyorlar ama ben her hafta temizleyip yağlıyorum sonuçta bi sıkıntı olmaz sanıyorum..
Birde yağ değişimi yapacak bir arkadaş vardı ipone yağ hakkında bilgi istemiştik ama sanırım yapmadı daha.. Şu forumu bilgi amaçlı daha aktif kullanmak şart..![]()
Hava filitresi
Yağ filitresi
Hayirlisi olsun diyelim hedefte ne var peki ?![]()