[Mersin - MT]

Bence cc de sorun olmaz yani.Ben hep büyük motorlarla geziyorum zaten :)Hepimizin motoru 90-100 yapıyor sonuçta.Yarım litre fazla yakar en fazla.

Bence cc de sorun olmaz yani.Ben hep büyük motorlarla geziyorum zaten :)Hepimizin motoru 90-100 yapıyor sonuçta.Yarım litre fazla yakar en fazla.

LdM79j.jpg

Yeter ki, ikiteker olsun.:)

Saniyesinde eve gelmişim..ucuz yırttım..:queen:

Anlaşılan Erdemli-Ayaş sallamışsın..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

ertoros pazar gezisi yattı izinler iptal. taşdurmaz başka haftaya kaldı.
Sağlık olsun..buluruz birbplanı..

Aynen uzandım oraya kadar da ben bırseyı yanlıs hesap ettım. 100 km ye 5-6 lıtre benzın yakıyor musum onu farkettım ..

tabiki hayır guzel gectı yolculuk duz yol ve 1 kac guzel vıraj olunca hıc sıkıntı cekmedım bırazda bastım dogrusu :)
yaz bıtmeden guzel bır etkınlık yaparız umarım...

Ama ben bu Balık-Ekmek mevzunu unutmam yazdım 1 kenara :)

Ama ben bu Balık-Ekmek mevzunu unutmam yazdım 1 kenara

Borcum olsun..foto yok makineyi arabada unutmuşum..birazda acelece oldu düğün-müğün derken,gece oldu..sağlık olsun:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

Hyosungu araziye soktunuz vay be fındıkpınarı yapsaydınız bari

Hyosung'u araziye sokmadık,rebitek'in korkulu rüyası,sarnıç rampasına sürdük:pr::queen:

Haha:)sarnıç mı yok artık ya.Tam viraj öğrenilecek yer aslında.Az kötü olsa da asfaltı.3.çevreyolu yapalım bir gün ya.

Son düzenleme:
Sarnıç dediğiniz yeri aslında kendı motor kullanmam ve ılk defa o yola cıkmamla anlatayım yol bana pek guven vermedı.. cok vıraj olması sorun olmasada yorucu bır yolculuk halıne gelıyor bır sure sonra ve yolu tanımayan bırının yavas ve yola hakım bır sekılde tırmanması gerekıyor..

racing tarzı bır motorla bu yollar gayet tehlıkelı olabılıyor kaygan zemın ıcınde her motor ıcın aynı durum.
eslik eden ertoros arkadasıma ve beyto ve artcısına tesekkuler guzel bır gezıydı guzel bır tecrube oldu :)

Pazar günü toplanalım ozaman. ertoros ve sanırım beytoda gelecektır.
Pazar gunu gelmek ısteyen arkadaslar buraya yazarlarsa memnun olurum :)

Bakalım kaç kişi olacağız :):silent::king:

Herkese selamlar arkadaşlar. Bayadır forumda takılıyorum ama hep MCT 250 konusunda dolanıyordum sonradan farkettim ki il grupları da varmış :)

Ben de Mersin'deyim ve Mondial MCT 250 Cruiser motosiklet sahibiyim. İlk motosikletim bu. Bilgim ve tecrübem oldukça az. Yapılan gezilere, organizasyonlara ben de katılmak isterim.

Herkese iyi sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar