vangölü çevresi nemrut krateri ve aygır gölü 473 km

iyi seyirler gezi arkadaşım ümit'e çok iyi yol arakadaşı ve görüntülerdeki emeğinden dolayı teşekkür ediyorum.

Çok güzel olmuş. Oraları bayağı özlemiştim. videonuz ile azda olsa hasret giderdim. Vaktiniz olsaymış Van Gölünün en güzel kıyısı olan Adilcevaz ve Ahlat arasında göle girmenizi şiddetle tavsiye ederdim. Ayrıyetten sıcak krater gölünüde tavsiye ederdim. Tabi bunları yapmak için 1 gün yetmez. :) Kısacası geziniz süper olmuş. Tekerinize sağlık. Sürekli böyle paylaşımlarınızı bekleriz...

Ben de Van'a geliyorum bu yıl üniveersite sebebiyle :) nelerle karşılaşacağız bakalım, motosiklet adına neler göreceğim acaba?

Çok güzel olmuş. Oraları bayağı özlemiştim. videonuz ile azda olsa hasret giderdim. Vaktiniz olsaymış Van Gölünün en güzel kıyısı olan Adilcevaz ve Ahlat arasında göle girmenizi şiddetle tavsiye ederdim. Ayrıyetten sıcak krater gölünüde tavsiye ederdim. Tabi bunları yapmak için 1 gün yetmez. :) Kısacası geziniz süper olmuş. Tekerinize sağlık. Sürekli böyle paylaşımlarınızı bekleriz...
tavsiyelerin için teşekkürler vangölünde yüzmeyi sevmiyorum o yüzden aygır gölünde (tatlı suda)yüzdük zaten vakitte yetti vana biraz geç vardık okadar yorumların ve beğenin için teşekkürler

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Dostum keyifle izledim, geçtiğim yerleri andım görmediğim yerleri heyecanla izledim göller çok güzeldi. Yan çantalar harika olmuş. Bende buna benzer bir video hazırlamıştım bir ara izlemeni tavsiye edrm.
https://www.youtube.com/watch?v=6iUC9Nn0iW0

Çok güzel bir gezi olmuş...Devamını bekliyorum video'daki müziklerde çok güzel yalnız 1. şarkıyı bulamadım...

Güzel ve kafa dağıtacak stres atacak bir gezi olmuş.

Videodaki müzikler neler ? ve video hangi program ile düzenlendi teşekkürler :)

Güzel ve kafa dağıtacak stres atacak bir gezi olmuş.

Videodaki müzikler neler ? ve video hangi program ile düzenlendi teşekkürler :)

teşekkürler videoyu ümit kardeşim hazırladı en sondaki red hot chili papers den californicasion seçtiğim için biliyorum diğer 2 müziği ümit internetten araştırıp seçmiş bilgim yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------

Çok güzel gezi tebrikler

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar