tavsiyelerin için teşekkürler vangölünde yüzmeyi sevmiyorum o yüzden aygır gölünde (tatlı suda)yüzdük zaten vakitte yetti vana biraz geç vardık okadar yorumların ve beğenin için teşekkürlerÇok güzel olmuş. Oraları bayağı özlemiştim. videonuz ile azda olsa hasret giderdim. Vaktiniz olsaymış Van Gölünün en güzel kıyısı olan Adilcevaz ve Ahlat arasında göle girmenizi şiddetle tavsiye ederdim. Ayrıyetten sıcak krater gölünüde tavsiye ederdim. Tabi bunları yapmak için 1 gün yetmez.Kısacası geziniz süper olmuş. Tekerinize sağlık. Sürekli böyle paylaşımlarınızı bekleriz...
teşekkürler adem saolasın izledimö videonu güzel olmuş kal sağlıcaklaDostum keyifle izledim, geçtiğim yerleri andım görmediğim yerleri heyecanla izledim göller çok güzeldi. Yan çantalar harika olmuş. Bende buna benzer bir video hazırlamıştım bir ara izlemeni tavsiye edrm.
https://www.youtube.com/watch?v=6iUC9Nn0iW0
Güzel ve kafa dağıtacak stres atacak bir gezi olmuş.
Videodaki müzikler neler ? ve video hangi program ile düzenlendi teşekkürler![]()
Çok güzel gezi tebrikler
geç oldu ama teşekkürler konuda hortlasın.harika bir gezi olmuş video yapman dahada bir hoş olmuş...
Çok güzel gezi tebrikler
Kask kamerasıyla bu gezi daha güzel görüntülenebilirdi. Elinize sağlık
GİTMEDEN GÖRMÜŞ OLDUK SAĞOLUN........