Yeni Yol Arkadaşım TİGER 1050 SPORT

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı ouğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Hocam hayirli olsun cok guzel makine,bende birkac seneye boyle bisey almayi dusunuyorum :)
Merak ettigim bisey;kaskiniz schuberth sr1 technology modelimi ? Beyazini almayi dusunuyorumda herkes sessizligi ve konforu uzerinde duruyor,siz kullanici olarak yorumlarmisiniz ?

Hayırlı olsun gayet güzel ve kullanışlı bir motosiklet almışsınız. Tekeriniz düz bassın kazasız sürüşler.

Triumph karizması yeter. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.
Darısı başımıza. Ne diyeyim :) MaaşAllah :)

(Bu satırların yazarı şu an ağzının kenarlarından akan suları siliyor :)

güzel inceleme olmuş ellerinize sağlık.
2007 model alınır mı bu arada.

Dostum temizini bulursan kesinlikle alınır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------

hayırlı ouğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Çok teşekkür ederim dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

Hocam hayirli olsun cok guzel makine,bende birkac seneye boyle bisey almayi dusunuyorum :)
Merak ettigim bisey;kaskiniz schuberth sr1 technology modelimi ? Beyazini almayi dusunuyorumda herkes sessizligi ve konforu uzerinde duruyor,siz kullanici olarak yorumlarmisiniz ?

Evet dostum schuberth sr1 technology. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Gerçekten sessiz ve konforlu bir kask. Havalandırması çok başarılı. Aynı zamanda muadillerine göre hafif bir kask. 1400 gr. Sharp testinden 4 yıldız almış olması belki tek eksi yanı. Bence iyi bir tercih dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------

Hayırlı olsun gayet güzel ve kullanışlı bir motosiklet almışsınız. Tekeriniz düz bassın kazasız sürüşler.

Çok teşekkür ederim dostum. Hepimizin tekeri düz bassın :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------

Triumph karizması yeter. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.
Darısı başımıza. Ne diyeyim :) MaaşAllah :)

(Bu satırların yazarı şu an ağzının kenarlarından akan suları siliyor :)

Çok çok teşekkür ederim :cat: Daha iyileri sizlerin olur inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

Guzel gunlerde kazasiz belasiz suruslere insallah. :)

Teşekkür ederim dostum :)

Çok sağol dostum :cat: Hepimizin kazasız belasız sürüşleri olur inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar