Yeni Yol Arkadaşım TİGER 1050 SPORT

Müdürüm çok başarılı bir yazı olmuş Allah nazarlardan kazadan beladan korusun :bestmt:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adaş hayırlı olsun, güle güle kullan.
Crossrunner almadığına pişman olacaksin ::winkwink

3-5 sene önce lise yıllarımda, eski kasası bilgisayarımın masaüstü resmi olan, rüyalarımda yaşadığım hayat arkadaşı...::kalbim::
Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Maşallah diyelim. ::haapppy:::plus1::
Bu arada, uzun zamandır, yeni motosiklet aldığında, bütün bu süreci, sıkmadan en güzel şekilde yazan biri çıkmamıştı.::crying::
Cg egzozları, dişli büyültme ameliyatlarından sıkılan, benim gibi üyelerin çok duasını aldınız.
Ayrıca teşekkür ederim.::thanks:

O paraya araba... şaka şaka :queen: Maşallah çok güzel makine umarım bigün bende sahip olurum Allah kaza bela vermesin.

Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın umarım bende ilerde böyle bir motora binerim :)

3-5 sene önce lise yıllarımda, eski kasası bilgisayarımın masaüstü resmi olan, rüyalarımda yaşadığım hayat arkadaşı...::kalbim::
Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Maşallah diyelim. ::haapppy:::plus1::
Bu arada, uzun zamandır, yeni motosiklet aldığında, bütün bu süreci, sıkmadan en güzel şekilde yazan biri çıkmamıştı.::crying::
Cg egzozları, dişli büyültme ameliyatlarından sıkılan, benim gibi üyelerin çok duasını aldınız.
Ayrıca teşekkür ederim.::thanks:

Dostum iyi dilekleriniz ve yazdıkların için teşekkür ederim:thumleft:
Umarım en kısa zaman da sende 1050 sahibi olursun ve burada senin yazılarını okuruz dostum :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------

O paraya araba... şaka şaka :queen: Maşallah çok güzel makine umarım bigün bende sahip olurum Allah kaza bela vermesin.

İnşallah en kısa sürede daha güzellerinin selesine oturursun dostum :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

hayırlı olsun hocam güzel motor. kazasız sürüşler.

Teşekkür ederim dostum :cat: İnşallah hepimiz kazasız belasız sürüşler yaparız

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

Hayırlı olsun. Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık ...

çok teşekkür ederim dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------

Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın umarım bende ilerde böyle bir motora binerim :)

çok teşekkür ederim dostum :cat: inşallah daha iyilerine binersiniz

Bir kaç daha foto

1ph6p2.jpg
[/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

142g6jb.jpg
[/IMG]

İzmir İl Temsilcisi
Makine cillop :)

Sürmeye kiyamaz insan :)

Cok hos makina ama trde servis parca sorun tiger icin

Sen bilmektemisin.??
Japon lar olsaydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar