Altin elbiseli adam partisine gidenler ?

1- s.ozer1991
2- efizikci
3- geocitys
4- Motork08
5- zerzura
6- Bugraaa
7- Serkan s
8- berkaye
9- fangelus
10- qezgin
11- iismailaydin
12- ?

Sayımız artıyor :) Gezmek güzel olacak inş :flower:

Anadolu yakası apaçı sporu dönüşte de toplumu dönüyoruz ??

Sali günüde muayinem var inşallah çabuk gecer veya 30 undan sonraya gun verir gelemezsem üzülürüm

Son düzenleme:
Anadolu yakası apaçı sporu dönüşte de toplumu dönüyoruz ??

Sali günüde muayinem var inşallah çabuk gecer veya 30 undan sonraya gun verir gelemezsem üzülürüm

Umarım işlerin hallolur dertsiz tasasız gider geliriz. Dönüşte birlikte dönme işini orada konuşuruz. Ama erken dönenler yada biraz daha durmak isteyenler olabilir o yüzden biraz zor olabilir.

Umarım işlerin hallolur dertsiz tasasız gider geliriz. Dönüşte birlikte dönme işini orada konuşuruz. Ama erken dönenler yada biraz daha durmak isteyenler olabilir o yüzden biraz zor olabilir.

Ben oyumu erken donme tarafindan kullanmak istiyorum erken doncek olursa toplu donersek iyi olur.

Bende çok geçe kalacağım sanmıyorum. Saat 5 te başlayan toplantıda dönüş için 8-9 idealdir bence :)

Ben yarın gideyim giste sabah sabah kahvaltımı yapayım bi kaç elma koparayım ağaçtan yiim gazetemi de okuyup size güncel bilgileri veririm :D

Bende çok geç saate kalmak istemem erken dönen olursa ekip halinde dönebiliriz.

Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece listesi

1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep
8-YouSuffer
9-Karalı + 1
10-yNSyNS

Bende bakırköy tarafından gruba katılabilirim

Bende çok geçe kalacağım sanmıyorum. Saat 5 te başlayan toplantıda dönüş için 8-9 idealdir bence :)

Bence de 8 idealdir hafif hava kararmaya başladığında çıkmış oluruz gece fobim yok ama yolumuz uzun :) qezgin arkadaş sende bize katılırsın o vakit 8 dönüş iyidir orada fikir değiştiren olmazsa :)

Beylikdüzüavcılar,Küçükçekmece listesi

1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep
8-YouSuffer
9-Karalı + 1
10-yNSyNS

Bende bakırköy tarafından gruba katılabilirim

10 kişi olduk arkadaşlar. Büyük ihtimalle e5 ten gideriz. Şirinevler sefaköy civarı arkadaşlar da e5te bize katılabilirler. Son 2 gün kala falan sayı kesinleşince toplanma noktaları da kararlaştırılır

10 kişi olduk arkadaşlar. Büyük ihtimalle e5 ten gideriz. Şirinevler sefaköy civarı arkadaşlar da e5te bize katılabilirler. Son 2 gün kala falan sayı kesinleşince toplanma noktaları da kararlaştırılır

Arkadaşlar sizce cevizlibağ'daki tramvay durağı'nın arkasındaki benzinlik nasıl e5üzeri orda toplanıp gidebiliriz sizce?

Anadolu yakasi kadikoy tarafindan gelicem benide ekleyin , optimumun otdami bulusucaz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar