Cbr 250r ile pendikten katılıyorum. Eklerseniz sevinirim arkadaşlar
Evet zerzura haklısın hiç cebe girmeden orası daha rahat motoru aldığımdan beri de hiç geçmedim ordan sağ tarafı değiştirmişler asfalt değil mi ki
'bune' harikasın sağolasın.
Amac gazlamak degil birlikte gezmek. Herkes bunun bilincinde olursa bence sıkıntı olmayacaktir![]()
Anadolu yakası apaçı sporu dönüşte de toplumu dönüyoruz ??
Sali günüde muayinem var inşallah çabuk gecer veya 30 undan sonraya gun verir gelemezsem üzülürüm
Umarım işlerin hallolur dertsiz tasasız gider geliriz. Dönüşte birlikte dönme işini orada konuşuruz. Ama erken dönenler yada biraz daha durmak isteyenler olabilir o yüzden biraz zor olabilir.
Bende çok geçe kalacağım sanmıyorum. Saat 5 te başlayan toplantıda dönüş için 8-9 idealdir bence![]()
Beylikdüzüavcılar,Küçükçekmece listesi
1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep
8-YouSuffer
9-Karalı + 1
10-yNSyNS
Bende bakırköy tarafından gruba katılabilirim
10 kişi olduk arkadaşlar. Büyük ihtimalle e5 ten gideriz. Şirinevler sefaköy civarı arkadaşlar da e5te bize katılabilirler. Son 2 gün kala falan sayı kesinleşince toplanma noktaları da kararlaştırılır
Arkadaşlar sizce cevizlibağ'daki tramvay durağı'nın arkasındaki benzinlik nasıl e5üzeri orda toplanıp gidebiliriz sizce?
Petrol ofisi var orada honda cem var. Bencede orası olabilir genel toplanma yeri.
Herkes bulunduğu yerde toplanır orası genel toplanma yeri olur. Avcılar'da bi grup toplanır bi grup florya Mc Donald's ın önündeki otoparkta toplanır gelen grup diğer grubu alıp devam eder daha iyi olur bence.Aynen orasi ismini unutmuştum petrolün