o kadar a2 aldık kullanıyoruz bu yasa değişirse bizi de vuru mu? bide gidip 35 kw üstü için ayriyetten a ehliyetmi alıcaz. s.çayım sistemine arkadaş bu ne ya
B var bende de A2 için dün kayıt oldum, Allah izin verirse 26-27 eylül'de direksiyon sınavına giricem. Sadece parkurda 8 çizerken ayağımı yere koyarım diye korkuyorum.
Temmuzda kayıt oldum ağustosta sınava girdim bugün ehliyeti aldım, kuka kısmı çok kolay 6 metre aralıklar oldukça uzun zaten o kukalarda ayağı yere koyacaksan hiç trafiğe çıkma öğrenmeden, esas zorlu kısım metal platform.. bol şans..
Yok hocam 2 aydır işe gidiş geliş için kullanıyorum trafikte sıkıntım yok kullanmakta fakat U dönüşü gibi keskin dönüşlerde ayağımı yere koymadan dönemiyorum boş bir araziye gidip düşük hızda keskin dönüşler/kontralar çalışmalıyım gibi geliyo
Kullanılabilecek (Racing) Makineler : Honda CBR 125R 9.8 kW
Yamaha YZF-R 125 11 kW
KTM RC 125 11 kW
VS. VS. VS.
Bu arada Aprilia RS 125'e de baktım da 21 kW diyor :santa:
Kawasaki'nin de ZX 125 R'si varmış da biz yalnış zamanda gelmişiz :cherry:
Bu liste böyle uzayıp gider bilenler yazsın da faydalanalım :bounce:
kardeş ben şimdi 07.08.1999 doğumluyum 07.08.2015 de a1 ehliyete kaydolup cbr 125 filan kullanabilirmiyim?
Alabilirsin. Önceden 17 yaşını bitirip 18 olman gerekiyordu ; Şimdi 16 Yaşını Bitirip 17 yaşına girmiş olman gerekiyor...
Bi Tek Bizim İşimize Yaradı ::winkwink