Yeni Ehliyet Yasa Tasarısı

Motosiklet ehliyetine sahiptin gece kursun onunden gecerken bide araba ehliyeti icin danisayim dedim... Iceri girdim os sohbet araba B ehliyeti almak istedigimi soledim stajyer muhabbeti felan dedim yok yok dediler hemen kayit yaparsak stajyer olayi yok dedi 31 ocaktaki direksyonp sinavina girip B ehliyetine sahip ola biliyormusum... Evet yazili hic bir sinava girmeden sadece direksiyona girip ehliyet alicagim:) bunu fuyunca hemen yazildim zaten :D ins bunlar kayit ettire bilmek icin stajyer sana vurmuyo dememislerdir valla ben vurur onlari :)

yanlış bilgi vermişler :) kart basım tarihi 1 ocaktan itibaren ise stajyersiniz :)

Motosikleti
Rsv4+D250
Ben bu yaz başvuru yapıcam şu konuyu bi aydınlığa kavuşturabilecek biri var mı

yanlış bilgi vermişler :) kart basım tarihi 1 ocaktan itibaren ise stajyersiniz :)

ehliyetimi bugun bastırdım ve her hangibi bir stajyerlik durumu söz konusu değil :) emniyetteki arkadaşlara sorduğumda onlarda henüz girmediğini yaza doğru belki diyerek konuyu onlarda bilmediği için salladılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

http://www.milliyet.com.tr/iste-yeni-surucu-belgesi/siyaset/detay/2009606/default.htm

Stajyer Ehliyet Kanunu'na ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı yönetmelik taslağında son aşamaya gelindi. ,Yönetmelik en erken Temmuz ya da ağustos ayında yürürlüğe gireceğini kaydetti.

Çorum İl Temsilcisi
Lan tam da 6 ağustosta hak kazanıyodum :pr:. Neyse inşallah yine a2 verirler de 250 cc vs. Kullanırız

Kesin çıkıyo yani öyle mi.? Battık biz. :pr: çok kafa karıştırıcı bi sistem, bu yasa çıkarsa a2 almadan önce a1 mi almamız gerekicek.?

9 senelik mesele ben cikacagina inanmiyorum hala

Bende inanmak istemiyorum. Resmen para tuzağı zaten, devlet nerden para yürütebilirim derdinde. Belki de böyle ara ara gündeme getirerek herkes ehliyetini alsın stajyer ehliyete yakalanmadan düşüncesiyle kurslara para mı kazandırmaya çalışıyorlar diye düşünmüyo değilim...

Çorum İl Temsilcisi
22 ağustos sınavından sonra çıkacak deniliyor son durum bilen ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haziranda seçim var. sonrasında meclis tatile girer, toplanacaklar da yeni hükümet kurulacak da sıra trafik kanununa gelene kadar bu yıl biter diye düşünüyorum.

Çorum İl Temsilcisi
İnşallah öyle olur. Teyit ettirdim inşallah 22 ağustosta sınava girebilirsin diyorlar doğum 06.08.98

Çorum İl Temsilcisi
vee son durum.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/04/20150417-3.htm

al bir de burdan yak

hani nerde o girmez diyen abiler ??

Arkadaşlar, bu olay resmi gazetede yayınlandı. yönetmelikler de belirlenip sürücü kurslarına gönderildi. Yeni sisteme dahil olmamak için (bildiğim kadarıyla) doğum tarihinizin 10 Eylül 1998 olması gerekiyor. Neden diye sorarsanız, bu yasa yürürlüğe 1 Ocak 2016'da girecek. Bundan dolayı da -yine bildiğim kadarıyla- Ekimden sonra sınav yok (sürücü kursu kayıtları yaklaşık 1 ay kala kapanır), bundan dolayı yeni yıla ve yeni sisteme merhaba diyorsunuz. Ama dediğim gibi, duyum sadece; fakat yasa yılbaşında yürürlüğe kesin girecek, resmi gazetede yayınlandı.

Arkadaşlar, bu olay resmi gazetede yayınlandı. yönetmelikler de belirlenip sürücü kurslarına gönderildi. Yeni sisteme dahil olmamak için (bildiğim kadarıyla) doğum tarihinizin 10 Eylül 1998 olması gerekiyor. Neden diye sorarsanız, bu yasa yürürlüğe 1 Ocak 2016'da girecek. Bundan dolayı da -yine bildiğim kadarıyla- Ekimden sonra sınav yok (sürücü kursu kayıtları yaklaşık 1 ay kala kapanır), bundan dolayı yeni yıla ve yeni sisteme merhaba diyorsunuz. Ama dediğim gibi, duyum sadece; fakat yasa yılbaşında yürürlüğe kesin girecek, resmi gazetede yayınlandı.
Agzini yiyim abi eyvallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar