Yeni motorumla uzun yol denemesi. Tuz Gölü (cb125e)

Selamlar.
Yaklaşık bir sene önce almış olduğum ilk motorumla yapmak istediklerimi bir türlü yapamamıştım.Bazı nedenlerden ötürü, geçen sene, yazın başında aldığım motorumu yazın ortasında satmak zorunda kaldım.
Eski motorumu satmadam önceki tek uzun gezim Kazan-Kızılcahamam
14e1d1y.jpg

2004 model olmasına rağmen son derece sağlıklıydı.Debriyaj kapağında kaçırma vardı onuda contalarını değiştirip halletmiştim.
4huer.jpg

Ve tam bir sene sonra yeni motorumla ikinci uzun turumu yapacağım Ankara-Tuz gölü git gel 320km.Benim gibi gariban için büyük bir gezi :queen:

Aydınlatmaların garajda konrtolü.
33cnhhd.jpg

Yeni motorumla yola çıkmadan bir kare.
nn8yrq.jpg

15rd0t0.jpg

a9olt3.jpg

1pgmsw.jpg

5pjzbc.jpg

Vardığımda o mis gibi; hani alırsınızya nemli hava denizin,sahilin o kokusu burnunuza gelir işte öyle bir havaya hasret kalmışım.
Birden dedim; şimdi burası bir deniz kıyısı olsaydı koşa koşa atsaydım kendimi o tuzlu sulara dedim.

Ben daha önce araba ile yaptığım gezilerde o denizi dağların arasından gördüğüm zaman çok heyecanlanırım. Bu da motorumla yaptığım bir gezi heyecanım.
vhw3fp.jpg

35kvi1x.jpg

333x3z5.jpg

sutzpz.jpg

2roghhl.jpg

1ha0xw.jpg

2mc7goh.jpg

207omzt.jpg

2z8yfpf.jpg

23r8uxk.jpg

Sonrasında girişteki bir kafeteryada çay keyfi
243p18z.jpg

b8ke13.jpg

mm314i.jpg

jkdjdd.jpg

jkdjdd.jpg

Fotoğraf çekmek sonradan aklıma geldi yoksa anı anına karelemek isterdim.
Aynı yoldan u çekerek gerü döndüm.

Oldukca keyif aldım.Dedim kendi kendime bir akdeniz turu yapsam demek daha güzel olacak.
Arkadaşlar giden olursa yanında sandalet götürsün tuz üstünde çıplak ayak yürümekte sıkıntı çektim.Ayaklarınıza çok batıyor hele kiloluysanız daha da sıkıntı olacaktır size.

Merhabalar
Yüreğine sağlık hocam.Sizin gibi yüreği kocaman insanları gördükçe çok mutlu oluyorum.Ayaklarınız dert görmesin.Tekeriniz düz bassın.
Bilg.
Sayg.

Güzel gezi olmuş tebrik etmek gerekir Maşallah diyorum kazasız belasız keyifli sürüşler

Teşekkürler arkadaşlar.Hepimize kazasız belasız sürüşler inşaallah.
Bu gezi fotografları bölümü çok hoşuma gidiyor.Hepsine tek tek bakıyorum valla gezmiş kadar oluyorum olduğum yerde.

selam! senin deyiminle gariban motorcu,aslında hiçde gariban değilsin ,bu senin yaptığın geziyi altında büyük cc motoru olupta yapamayan da çok kişi var,arabanla denize yaptığın geziyi inşallah motorunla da yaparsın,ALLAH kaza göstermesin,kazasız sürüşler dilerim,saygılar.

MCV

Oldukça tuzlu bir gezi olmuş :)
Paylaşım için teşekkürler.İlginç ve güzel bir mekan.

Dediğiniz doğru hocam. Herkes imkanlarına göre hareket ediyor. Gariban kelimesini ben şu anlamda kullanıyorum hocam. Kendi çabamla yaptığım küçük şeyler bile beni sevindiriyor ve mutlu oluyorum. Hafta sonları fırsat bulursam İmkanlar doğrultusunda bismillah deyip çıkıyorum. Şehir içi geziyim diye çıkıyorum ama uzun yol bana daha çok zevk veriyor.
İlk motorumla ilk uzun turum 90km öte Kızılcahamam dı bunu yapabilmek bile bana büyük haz verdi.
Bu sene apar topar motor aldığım için gezi ekipmanlarına bütce ayıramadım o yüzden şöyle kamplı geziler yapmak istiyordum ama yapamıyorum dediğiniz gibi.

Kısmet değilmiş diyelim.

Cümlemiz için kazasız belasız sürüşler inşaallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------

Oldukça tuzlu bir gezi olmuş :)
Paylaşım için teşekkürler.İlginç ve güzel bir mekan.

Çok ama çok tuzluydu :)

Sana uzak ama birgün görmeni tavsiye ederim MCV. Şöyle görmeni isterim kendine bir rota belirlersin yol üstünde geçerken orayıda görmüş olurum gibi yapabilirsin mesela. Yoksa ben gibi özellikle gelmene değmez tabi :sunny:

Son düzenleme:
Motorla gölün üzerinde turladıysan çok iyi temizle.tuz motoru mahfediyor

Yok yok motorla girmedim.Zaten bir kısmını ayakkabı ile gittim ayakkabının yanları bembeyaz oldu.Sonrasında ayakkabıyı çıkartmak zorunda kalıyorsunuz çünkü su bileklere kadar gelmeye başlıyor ilerledikce.

güzel bir keşif gezisi olmuş. Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun inş.

Teşekkür ederim remcixx daha iyisi senin olsun diyecem ama daha iyisi sende zaten var :)

çok güzel olmuş. Tuz gölü başkadır.. benim memleketimdir , .Ankara Şereflikoçhisar. Görünce resimleri özlediğimi anladım. çok uzun zaman oldu gitmeyeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar