Bu gibi durumlarda sürücü suçlu değildir ya lastikler Nylondur ya lastikler incedir yada motorda bişey vardır

Dağlık alanlarda virajlar genelde zibil gibi olur çoğu virajın çıkışı virajın ortasında olsan dahi görünmez dağlar oyulup yol
açılamyacağına göre yol dağın kenarından dolaşır ( viraj tekrar dağa tepeye doğru kapanır )kaybolan nokta hep dağlık yamaç taş
kaya olduğu için viraj çıkışları görünmez

r: böyle yollarda yavaş gitmek en iyisi virajın ortasındada gaz kesmek iyi olmaz
viraja girmeden önce hızını düşür gaz kolunu komple kapatma ne az ne çok açık kalsın motorununun dengesini bozmaman burda
önemli duruma göre ayarı ver ( virajda sakın gaz kolunu komple kapatma )
Viraj çıkışları görünüyorsa genelde gaz kesmessin zaten düşük cc li motorun
Vay ormanmış vay doğaymış vay tabiatmış diye sağla solla ilgilenme düzde belki ama virajlarda yoldan çıkabilirsin karşı şeride geçebilirsin :cyclopsan
Lastiklerin birde ince ve nylon bununda etkisi vardır zamanla virajlara daha iyi girer çıkarsın daha acemi sayılırsın 1.500 km
bana göre traşementodur

8.000 km yi geçtim ben bile daha yeni yeni öğreniyorum daha çabuk öğrenecem diyorsan eğitim almalısın
Düz yol bile olsa nerde nereye bakacağın nerde kontra verip nerde gaz açacağını bildikden sonra virajlar çok daha zevkli olur
şimdi daha 1.500 kmdesin böyle şeyler düşünmen normal