Gaz verince artan ampülün yerine led taksak nolur?

Evet arkadaşlar kafamı karıştırdı ? Şimdi bir şekilde led ampül yapsak ve gaz verince ışığı artıran sistemde kullansak nasıl bir ışık elde ederiz? Normal ampüller gibi ışık artar mı gaz açınca sizce?

yıllardır aklımda ama icraat yapamadık. devir göstergesinden bahsediyorsunuz 0-3 mavi kırmızı 3-6 bin yeşil 6-10 bin kırmızı gaz verdikce artıcak ledler. aslında olabilir neden olmasın

Şahane oluyor , fakat devır yukseldıkce voltaj 14 v kadar cıkıyor ledler 12 v biraz kalıtelı led kullanmazsan yanar

honda motorlarda birde ısıklar devıre baglı canlanır ımmmmm <3

Şahane oluyor , fakat devır yukseldıkce voltaj 14 v kadar cıkıyor ledler 12 v biraz kalıtelı led kullanmazsan yanar

honda motorlarda birde ısıklar devıre baglı canlanır ımmmmm <3

2 sene önce okulda doğrultmaç devresi yapıyorduk ben yanlış direnç almıştım tek led bağlıyorduk ledin normal çalışma akımı tek led 1.5 volttur benim yaptığım şeye 5 volt geliyordu ledi hemen yakıyordu ama ön direnç koymadan biraz zor

2 sene önce okulda doğrultmaç devresi yapıyorduk ben yanlış direnç almıştım tek led bağlıyorduk ledin normal çalışma akımı tek led 1.5 volttur benim yaptığım şeye 5 volt geliyordu ledi hemen yakıyordu ama ön direnç koymadan biraz zor

Özür dilerim aklım şerit led lere gitti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar