Merhaba arkadaslar. Mart ayindan beri Pulsar icin bu konuyu takip ediyorum. Bugun uye oldum. Simdilik Turkmenistan'dayim fakat 15 gun sonra yurda donuyorum. Doner donmez siyah bir Pulsar alacagim. Sahibinden'de bircok ilan var. Bir cok ilan da kaldirildi. Sizce bu kadar yuksek fiyat/performans orani olan bir motosikletin bu hizla ikinci ele dusmesinin nedeni nedir? Ikinci el almami tavsiye eder misiniz? Ikinci el aldigimda garantisi haliyle bitmemis olacak. Kullanici degistigi icin garanti kapsamindan cikmasi gibi bir durum soz konusu mudur?
Cevaplainiz icin simdiden tesekkurler.
Hocam pulsar ikinci el ilanlarının geneline bakarsanız sıfır fiyatından daha yüksek para istenildiğini görürsünüz, burda amaç arz yetersizliğini ve talep çokluğunu kârâ çevirmeye çalışmak. ikinci el dediğiniz şey sıfır fiyatından düşüğe satılır.

Şu aralar o arz eksikliği tamamlanıyor, makinayı bulmak daha kolaylaştı. O yüksek fiyatta satmaya çalışanları eleyin ve diğer satıcıların açıklamalarını inceleyin, niye sattıklarını az çok açıklıyorlar zaten.
Ben sıfırı 7370 lira olan bir makinanın ikinci eline 1000km de yapmış olsa 7000 tl falan vermem şahsen(vermedim de zaten, sıfır aldım

) , neymiş efenim ruhsat,sigorta, bilmem ne falan şu kadar tutuyormuş da onun için fiyat öyleymiş, onun da parasını bizden çıkaracaklar akıllarısıra. Tabi bu işler sana/bana/ona göre değişir, ihtiyaç/aciliyet/madiyat/keyif meselesi bunlar biraz da.
Garantisi önceki kullanıcı garanti dışına çıkarMAmışsa bir şekilde, kullanıcı değişimiyle bitmez devam eder.