Pulsara nasıl benzin kullanıyorsunuz arkadaşlar? 95 mi 97 oktan mı? Bu konuya rastlamadım sanki hiç.
95 oktan benzin kullanıyorumPulsara nasıl benzin kullanıyorsunuz arkadaşlar? 95 mi 97 oktan mı? Bu konuya rastlamadım sanki hiç.
ahahaha.. buna çok güldüm. Mala davara arpa beğendireceğiz demek :queen: :flower:97 oktan almıstım ilk aldıgımda motoru. ama performans cok düşmüştü nedenini anlamayamadım. servise sordogumda aldıgım cevap motor hangisi yakabiliyorsa onu alın demiştibenim 95 oktanı begendi sanırım
![]()
97 oktan benzin performansı ve hızınızı bir nebze arttıracaktır ama sureklı ve uzun vadeli kullanımda sıkıntı yarattığını okumustum bikaçyerdePulsara nasıl benzin kullanıyorsunuz arkadaşlar? 95 mi 97 oktan mı? Bu konuya rastlamadım sanki hiç.
lastik için öneriniz nedir peki? orjinal lastikler bana hiç güven vermiyor 3400 km oldu ama virajlarda korkutuyor. yasadıgınız sıkıntıları da herkes paylasırsa ve çözümlerinide sevinirim![]()
lastik olarak daha önce kullandığım motorlarımda hep metzeller lastikler kullandım mz kanuni tvapache hepsındede metzeller kulandım sağlam ve kalıtelıdır çokta memnun kaldım pulsarda michelin pilot street taktırdım orjınal ebatlarda kayma kıtleme vs vs yaşamadım daha memnunum tavsıye ederımlastik için öneriniz nedir peki? orjinal lastikler bana hiç güven vermiyor 3400 km oldu ama virajlarda korkutuyor. yasadıgınız sıkıntıları da herkes paylasırsa ve çözümlerinide sevinirim![]()
Belki forumdandır diye yazıyorum.
Haftasonu İzmir pınarbaşında canlısını gördüm biri kırmızı hatta sürücüsü bana selam verdi.Renk olarakda hoşuma gitti diyebilirim.
Diğeri pınarbaşı tansaş önünde gördüm siyah pulsar iyice bir inceledim sahibi denk gelseydi bi üzerine oturup bakıcaktım nasıl durucak diye ama sahibi olmayınca elimi bile sürmedim.Allah için güzel motorlar kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Orta sehpası olanlar. Bana satabilir mi biri?
öle olmuyor aylık %1 dedi 9 aya dökünce 737_tl fark alıyor. saçmalık tamamen. 9 ay için 8200 küsür istedi bayir: