- Konu Yazar
Tüm iki teker sevdalılarına selamlar,
Uzun zaman ve nice kilometreler sonrasında nihayet hayallerimi süsleyen bir motora kavuştum. 2005 model, sınırlı sayıda üretilmiş mavi renkli honda 1000rr'ımı temmuz ayı sonunda aldım. Forumdan yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum. Kazası olmayan ama ufak tefek bakıma ihtiyacı olan bir motor.
Eve gelişte 460KM yol yaptım ve 155 liralık yakıt harcamam oldu. Ortalama yakıt 100km'de 6.5 litre. (33kuruş)
Dönüş yolundaki çekimlerden derlediğim bir çekim.
(Forumdaki konu: http://www.motosiklet.net/forum/mot...0rr-ile-gopro2-bir-araya-gelirse-ne-olur.html)
Vakit buldukça birşeyler yapmaya devam ediyorum.
- Radyatör suyunu komple değiştirdim.
- Radyatörü söküp güzelce temizledim.
- Debriyaj, ön-arka fren hidroliklerini değiştirdim.
- Hava filtrelerini değiştirdim
- Yağ ve yağ filtresini değiştirdim. (Castrol 10-50W)
- Bosch marka akü taktım
- Ön lastiğimi değiştirdim.
- Katlanır plakalık yaptım.
Yapılacaklar;
- Bujilere bakacağım.
- Zincir, dişliler yeni. Temizleyip, yağlayacağım.
- Amortisör yağlarını ve keçelerini değiştireceğim.
Motorun halen bakım yapılmadık yerleri var diyerek rahat durmuyorum ve kuyruk bölümünü söküyorum. Amacım katlanır plakalık yapmak. Henüz motora plaka takmadım halen
Orjinalini kesmişler fakat düzgün kesmemişler. Onları aynı hizada kesiyorum.
Kesiyorum dediğime bakmayın işte düzeltiyorum
Gördüğünüz gibi birebir aynı oldular
Ölçülerimizi alıyoruz, araya bir parça yapacağım çünkü
Tam bu esnada egsoz üstündeki bölümün boyasının kötü durduğuna kanaat getirip mat siyah ile boyamaya karar veriyorum.
3-4 kat boya atıyorum.
Plakalık için uğraştığım parçayı yaptım.
Bu haliyle az çok ne yapmaya çalıştığımı anlamışsınızdır. Anlamayanlar batman'in yüzündeki maskeyi yaptığımı hayal edebilirler
Katlanır plakalık için kullanacağım şey 2 liralık kapı dolabı şeysi. Yaklaşık açık hali böyle olacak. Bu arada 2 lirada vermedim, dolapların birinin kapısından söktüm
Bu da plakanın yaklaşık kapalı hali olacak.
Montajını yapıyorum fakat henüz plakam olmadığı için plakayı takamıyorum
Toplam maliyet 2 lira + yarım saat emek. Ayrıca kuyruktaki aparatın renginin böyle daha iyi durduğunu düşünüyorum.
Plakam gelince onunda fotoğraflarını koyarım inşallah. Boş yere 50 lira vermeyin dandik katlanır plakalıklara Taş gibi katlanır plakalık işte
İşte BirAdamBinRR macerası bu şekilde başladı ve devam ediyor. İnşallah uzun zaman boyunca nice gezilere, değişikliklere imza atabiliriz.
Herkese kazasız, belasız, cezasız, arızasız günler diliyorum.
Uzun zaman ve nice kilometreler sonrasında nihayet hayallerimi süsleyen bir motora kavuştum. 2005 model, sınırlı sayıda üretilmiş mavi renkli honda 1000rr'ımı temmuz ayı sonunda aldım. Forumdan yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum. Kazası olmayan ama ufak tefek bakıma ihtiyacı olan bir motor.
Eve gelişte 460KM yol yaptım ve 155 liralık yakıt harcamam oldu. Ortalama yakıt 100km'de 6.5 litre. (33kuruş)
Dönüş yolundaki çekimlerden derlediğim bir çekim.
Vakit buldukça birşeyler yapmaya devam ediyorum.
- Radyatör suyunu komple değiştirdim.
- Radyatörü söküp güzelce temizledim.
- Debriyaj, ön-arka fren hidroliklerini değiştirdim.
- Hava filtrelerini değiştirdim
- Yağ ve yağ filtresini değiştirdim. (Castrol 10-50W)
- Bosch marka akü taktım
- Ön lastiğimi değiştirdim.
- Katlanır plakalık yaptım.
Yapılacaklar;
- Bujilere bakacağım.
- Zincir, dişliler yeni. Temizleyip, yağlayacağım.
- Amortisör yağlarını ve keçelerini değiştireceğim.
Motorun halen bakım yapılmadık yerleri var diyerek rahat durmuyorum ve kuyruk bölümünü söküyorum. Amacım katlanır plakalık yapmak. Henüz motora plaka takmadım halen
Orjinalini kesmişler fakat düzgün kesmemişler. Onları aynı hizada kesiyorum.
Kesiyorum dediğime bakmayın işte düzeltiyorum
Gördüğünüz gibi birebir aynı oldular
Ölçülerimizi alıyoruz, araya bir parça yapacağım çünkü
Tam bu esnada egsoz üstündeki bölümün boyasının kötü durduğuna kanaat getirip mat siyah ile boyamaya karar veriyorum.
3-4 kat boya atıyorum.
Plakalık için uğraştığım parçayı yaptım.
Bu haliyle az çok ne yapmaya çalıştığımı anlamışsınızdır. Anlamayanlar batman'in yüzündeki maskeyi yaptığımı hayal edebilirler
Katlanır plakalık için kullanacağım şey 2 liralık kapı dolabı şeysi. Yaklaşık açık hali böyle olacak. Bu arada 2 lirada vermedim, dolapların birinin kapısından söktüm
Bu da plakanın yaklaşık kapalı hali olacak.
Montajını yapıyorum fakat henüz plakam olmadığı için plakayı takamıyorum
Toplam maliyet 2 lira + yarım saat emek. Ayrıca kuyruktaki aparatın renginin böyle daha iyi durduğunu düşünüyorum.
Plakam gelince onunda fotoğraflarını koyarım inşallah. Boş yere 50 lira vermeyin dandik katlanır plakalıklara Taş gibi katlanır plakalık işte
İşte BirAdamBinRR macerası bu şekilde başladı ve devam ediyor. İnşallah uzun zaman boyunca nice gezilere, değişikliklere imza atabiliriz.
Herkese kazasız, belasız, cezasız, arızasız günler diliyorum.