::sm_smile E tabi tüm amacı farklı makineler. Ortak yönleri yok denecek kadar az.. Birbirine göre artıları eksileri bol miktarda var..
Kullanım amacına göre değişir. Ben km'lerimin %70'ini uzun yolda yapıyorum. Yılda ortalama 20 bin km yol yapıyorum. Bu yüzden naked ve hırçın bir motor beni yoracaktır. Ki yapım da öyle çılgın haşere çocukvari değildir09'un hitap ettiği kitle apaçık belli.. :mrgreen: Ama çok eğlenceli bir makine.. :cat:
mehmet evet biraz dik duruyor, düzlükte problem olacağını sanmam. baya bir denedik zorladık düşmüyor, ama yokuşta tehlikeli olabilir ki zaten yokuş aşağı orta sehpaya almak mantıklı değil.
sorması ayıp kaça taktırdın?
ben de 450 ye aldım, montajı kendim yaptım.
montaja 50 almıştır servis di mi? sen yanlışlıkla 5 yazdın![]()
senkron ayarı karbiratörlü motorlarda olur bildiğim kadarıyla.
her karbiratör ve silindir birbiri ile uyumlu çalışsın diye.
yeni nesil motorlarda böyle birşey yok, elektronik zaten.
yanlış yazmadım. bozuk 5 tl at dedi. koruma demiriyle takozu taktırdığımda 10 tl aldı. servisi küçükken bisikletimi yapardı. şimdi motorumu yapıyor. yağ değişimde sadece yağ parası aldı. işçilik almadı. ben servis yönünden çok şanslıyım. küçüklükten beri tanıştığım birisi.
oha be montajı baya bir iş, 50 tl isteseler verilir yani. şanslısın, gerçi ben kendim yapıyorum bu tür işler. ben daha mı şanslıyım ne![]()
10 dakka civarı sürdü. sen biraz daha şanslıymışsın
İlk bakımını dün yaptırdım 210 tl tuttu, fakat kafa grenajından 3000 4000 devirlerde zırıltı geliyordu baktılar ama yapamamışlar birazcık azalmış zamanla kesilirdiye umut ediyorum. Ben orta ayaklık almadım ön ve arka için sehpa aldım, garantiden cıkmasın diye Akrapovic egzoz siparişi geçtik 2500 dediler ama sanırım 2000 e bağlayacağız sizce fiyat nasıl?
İlk bakımını dün yaptırdım 210 tl tuttu, fakat kafa grenajından 3000 4000 devirlerde zırıltı geliyordu baktılar ama yapamamışlar birazcık azalmış zamanla kesilirdiye umut ediyorum. Ben orta ayaklık almadım ön ve arka için sehpa aldım, garantiden cıkmasın diye Akrapovic egzoz siparişi geçtik 2500 dediler ama sanırım 2000 e bağlayacağız sizce fiyat nasıl?
ben ilk bakıma 120 tl verdim sanırım, yıldız motor.
motorun sağından solundan gelen sesleri bana göre sadece kullanıcı tespit edip kesebilir, bu konuda servisden fayda beklemeyin. sürekli binmedikce sesin nereden geldiğini keşfedemezsiniz.
bende önce ön arka sehpa düşündüm ama zinciri nerede yağlayacağım, yada tekeri nerede sökeceğim belli olmayacağı için orta sehpa pahalı da olsa mantıklı geldi.