Çomak sokma arkadaşım :okey::
Ben cbf 1000 den fazer e geçtim artıları da var eksileri de tartışılır ve herkese göre değişir ama cbf fazer gibi durmuyor gidona bakınca fark bariz belli
Kaza yapan arkadaşa Allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum bende şu anda fazer 8 imle ege turundayım kısmet olursa dönünce motoru satmayı düşünüyorum beni yeterince üzdü almayı düşünenler irtibata geçebilir 2014 race blue abs döndüğümde km 5500 civarında olur herkese selamlar
Seni fazlasıyla üzme sebebi nedir acaba merak ettim
Merhaba
Arkadaşlar manavgat motor festivalinde bir sürü fazer vardı ama bizim bu grubtan sadece 2 kişi ile tanıştık, tabi her gördüğüm fazer sahibine soramıyosun motosiklet.net fazer grubundamısın diye, Bizden kaç kişi katıldı acaba
ben de cumartesi günü gittim pazar oglene kadar kaldım oradaydım ama karsılasamadım kımseyle 10 tandeden fazla motor saydım
Ben cumartesi günü döndüm 3 gün oradaydım yamaha servisinin dediğine 2014 fazer yılı olmuş satış ve memnuniyet açısından. Hatta yurt dışında yan grenaj yaptıran siyah fazer bile gördüm ısı yayma olayı biraz azaldığını falan söyledi ama maliyeti yüksek geldi bana
İnternette,yurtdışında yapılmış grenaj kitli fazer8'ler var ama benim hoşuma gitmedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
Mesela;
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...fu7IXiWjTgaeYrF1jrzx23B6_4V1m9HvaY6hpmv0kjid2
aynen bu güzel olmamış
herkes grenajlı fazer ı söyledi ben ne yazıkki rastlamadım orada. foto falan varsa atabilirmisin
MT performansta 8'e göre gerçekten üstün bir motosiklet.. Kullandığımda hırçınlığını tabiiki farkettim, ama kıyaslama konusunda, ben 8'le arkadaş 9'la sürüş yaptığımızda düşük hız olsun yüksek hız olsun, gayet açık bir fark oluyor, özellikle hızlanmada.. Ama ben ne kadar anlatsam boş, tabiiki kendin denemelisin..
Bu da soru mu ::sm_smile Şöyle tarif edeyim. 150km/h hızla 8 ve 9 yanyana gidiyor.. Aynı anda gaz açtığında, 8 kullanıcısı yerinde duruyormuş da 9 yanında kalkış yapmış gibi bi durum oluşuyor :mrgreen: Tavşan gibi meret yaa.. 9 enteresan bi makine![]()