Cem gerekli açıklamayı yapmış bende ekleyeyim zincir güçten biraz çalar tamam ama çok hissetirecek kadar olmaz :cat:
öğrenciyim param yok diyon jack içmeyi biliono yaptığın şişeden damlamayı dahada azaltabilirsen daha verimli olabilir mesela 7/8 dakikada 1 damla gibi
Bu kadar teferruata girene kadar zincir spreyi alıp kullanmayı denedin mi :silent: Ben motul kullanıyorum 500 km götürüyor...
Belli ki scottoil almayacaksın. Yine de benden bi öneri. Sistemini ufak bi benzin pompası (ilk motorumda Jinlunda vardı) ile yaparsan ve bir ucunu emme manüfoldunun oradaki hortuma bağlarsan sadece vakum açtığında yağ damlatan bir sistemin olur. Bu arada kalın yağ işini ben de öneririm. Zinciri yağlamaya devam etmezsen, 70 lere düşmene ben de bir anlam veremedim. İlginç bir değişken olmuş. Ama doğrudur tabi denediysen. İcat işi iyidir. Ama tabi bu seni Mucit yapmazBenim düşüncem, genel olarak olmamış.
Dur şampiyon kızma hemen. Kağıt üstü adamı değilim. dediğim gibi denedim oldu diyorsan doğrudur. Lakin bence yine de olmamışamacım mucit olmak değil.sadece 180kg motor+110kg ben+10kg sırt çantası ve 200cc tek silindir alttan egzantirikli muhteşem bi çinli ++rüzgar... beni yolda bırakmasın yeterlibence olmuş görüntü vs size itici gelse de hareket halindeyken 1 gr yağ bile etkiliyor gidişatı.sizlere burada 90kmyle giderken 120-130km yaptım muhabbeti açmadım ve yapmıyorum.bi kere bile denememişsiniz kağıt teknik üzerinden konuşuyorsunuz.bu sadece yeterli değil.hiç denemediyseniz yorum hakkı anca olmamışlarla kalır.tecrübelerime dayanarak yazdım :bounce:
Dur şampiyon kızma hemen. Kağıt üstü adamı değilim. dediğim gibi denedim oldu diyorsan doğrudur. Lakin bence yine de olmamış. VN 800 e geçtiğinde aynı sistemi yapmayacağına eminim. İlerde eski konuları okurken "vay arkadaş nelerle uğraşmışım" dersin sen de. Benim gibi...