Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL

Abdullah Türk ve Engin Öksüz adlı arkadaşlarımız, çıktıkları doğu turunda en son Halfeti'de görüldüler. Halfeti'deki tekne turundan indikten sonra kendilerinden Pazartesi öğlen saatlerinden itibaren haber alınamamaktadır. Yaklaşık 48 saattir her ikisinin de telefonu kapalı. Acilen o bölgedeki motorcu dostlarımızın, cross makinelerle aramaya katılması ve motorcu gözüyle bölgeyi taramaları gerekmektedir. Yardımlarınızı bekliyoruz. Jandarma da teyakkuzda... İnşallah kendilerinden hayırlı haberler alırız. Bilgisi olan bana ve Aşır arkadaşımıza (05304268863) ulaşabilir.

2r3jmuq.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

En son Halfeti'de oldukları biliniyor. Motorlar yeni Transalp ve R1200GS. Urfa polisine, jandarmaya bilgi verilmiş. Afad ve Akut'a da bilgi verilmiş.

umarım bir an önce sağ salim bulunurlar...belirtilen yerler de o kadar ıssız mı bilmiyorum her ikisi bi yerde mahsur kalmışlar olsun...hayırlı haberlerini bekliyoruz

Transalp'in debriyaj ile alakalı bir sıkıntısı olmuş ama bu kadar saatte o sıkıntının çoktan halledilmesi lazımdı.

Urfa'da bir arkadaşımız yanına birisini arıyor. Bulabilirse iki motor o istikamete gidecekler. Urfa'dan yardımcı olabilecek arkadaşlardan katılmalarını rica ediyoruz.

soa

Allah yardımcıları olsun inşallah teknik bir aksakliktir da biz kuruntu yaptığımız la kalırız.

Arkadaşlar bu konuyu nereye açayım diye sorarken konuyu gördüm.

MT çok geniş bir kitleye sahip, mutlaka o taraflardan birileri vardır aramızda. Sizlerden bu konuda destek rica ediyoruz. Şu anda tüm kamu kurumları olaydan haberdar ancak savcılık onayı olmadan kimse bir adım atamıyor. Engin' in eşi uçakla bölgeye gidiyor ancak zaman kaybı çok fazla.

Desteğinizi Rica Ederiz.

Masada oturanlardan sağdaki iki kişi

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Umarım bişeyleri yoktur bu mübarek gecede rabbim kazasız belasız turlarını tamamlayıp evlerine dönmeyi nasip eder inşallah.

Halfeti Bölgesini tanıyorum, şu sıralar biraz sıkıntılı. İnşallah arkadaşlarımızdan tez bir haber alırız. Telefonlar kapalıyken de 6 ay boyunca sinyal gönderir ve bulundukları konum tespit edilebilir. Allah yardımcıları olsun.

Halfeti Bölgesini tanıyorum, şu sıralar biraz sıkıntılı. İnşallah arkadaşlarımızdan tez bir haber alırız. Telefonlar kapalıyken de 6 ay boyunca sinyal gönderir ve bulundukları konum tespit edilebilir. Allah yardımcıları olsun.

Sıkıntı derken?

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Suriyeli mülteciler, protestolar vesaireyi kastettim. Kendim defalarca o bölgede bulundum. Gündüzleri turistik bir yer. Geceleri biraz tenha. Gerçi arkadaşlar oradan yüzlerce kilometre ileride başka bir yerde olabilir. Ne gün ne tarafa gidecekleri veya rotaları hakkında bilgisi olan var mı?

Maalesef rota konusu muamma şu anda.

Korkum o ki macera arayıp bilmedikleri dağ yollarına girip başlarına bir iş gelmesi.

Umarım öyle bir şey yoktur :(

O çevredeki tüm arkadaşlardan ricam en küçük bir bilgi bile çok değerli.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah yardımcıları olsun. İnsallah güzel haberler alırız.

Operatörden telefon sinyali isteseniz daha doğrusu polise söyleseniz böyle böyle sinyal taraması yapalım diye belki işe yarayabilir.

Operatörden telefon sinyali isteseniz daha doğrusu polise söyleseniz böyle böyle sinyal taraması yapalım diye belki işe yarayabilir.

Bakan akrabası değilse operatörden sinyal konumlandırması almak 1 aydan fazla sürüyor.

Bölgede bulunan arkadaşlar resmi makamları beklemeden aynı güzergahtan giderlerse en azından sorana görene danışırlar.

Bakan akrabası değilse operatörden sinyal konumlandırması almak 1 aydan fazla sürüyor.

Bölgede bulunan arkadaşlar resmi makamları beklemeden aynı güzergahtan giderlerse en azından sorana görene danışırlar.

Gidip yine danışsınlar ben danışmasınlar demedim bir ara arkadaşın cep telefonu çalınmıştı imei numarısını vermiş polise hiçte bir ay falan sürmemiş hemen bulmuş telefonunu.

Bu arkadaşların telefonlarınında imei numarasını aileleri falan biliyorsa kısa sürede bulunur diye tahmin ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar