Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL

Bulunur beyler , benim 15 ayım orda gecti.Guzel insanlar var orda yani misafir perverler.Ancak , kötü haber tez duyulurmuş.Mutlaka başlarına bi vaka gelmiştir.Inşallah yuvalarına kavuşurlar.

Son düzenleme:
http://i.hizliresim.com/nYgzRN.jpg

Arkadaşlar bu fotoğrafı araştırdım. Buranın ;Halfeti'de Veyis Petrol olduğunu düşünüyorum. Burayı bilen var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------

Evet Abdullah abinin oğlunun mesajı "Motorlar bulundu jandarma güvenlik cemberine aldı olay yeri inceleme bekleniyor Babamlardan iz yok şuan..." :( İnşallah kötü birşey yoktur.

Bölge halkından hiç gören yok muymuş?

Motorlar nerede bulunmuş? Nizami bir şekilde mi park edilmiş yoksa atılı vaziyette miymiş?

Motorların anahtarları üzerinde bulunmuş olması daha enteresan RABBim inşallah güvenli yerlerde barındırsın onları bulunana kadarr

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Alp Behram (Abdullah Türk'ün oğlu)
çadırlarda bulunmuş motorlardan uzakta...

Resmen endişelenmeye başladım yahu. İnşallah herkesi tebessüm ettirecek bi şeklide çıkarlar ortaya. Allah yakınlarına sabır versin.

su mubarek gunde allah sevenlerine uzuntu yasatmasin. insallah en kisa zamanda sag saglim bulunurlar. cok kotu oldum ya.

Motosikleti
SuZan
Ailece nefesimizi tuttuk güzel bir haber bekliyoruz.. Ailesine sabırlar diliyoruz İnşallah güzel bir haberle çıkacaklar ortaya buna inanıyoruz.

Arkadaslar su ama kadar gelen iki haber motorlarin ve cadirlarin bulundugu.
Ama motorlarin anahtarlarinin uzerinde oldugu net degil.

Ama su ana kadar ne Abdullah abiden nede Enginden henuz bir haner yok.

"KAZASIZ SURUSLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar