S.a arkadaslar uzun zamandir formu okuyorum sonunda bende boxer aldim sayenizde gerci hala islemleri bitiremedin plakayi cikaramadim bu emniyetten randevu almak ne zormus zor bela sali gunune randevu alabildim ins bayramdan once binebilirim motoruma burdaki yorumlarinizi ilgiyle okuyorum cok faydalandim daha once bir mobiletim vardi onu sattim boxseri aldim vitesli kullanmadim ins acemilik cekmem gerci biraz surdum aliscaz artik simdilik bu kadar selam ve duaile...
hayırlı olsun...randevu aldıysan işlemler bayramdan önce biter...sigortanı yaptırıp gideceksin randevuya..motorun viteslerinin kullanımı kolay debriyaj olayına bende yeniydim ama acemilik bir gün bile sürmedi...kullanırsın sıkıntı yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
İstanbulda hangi servisleri şiddet ve hiddetle tavsiye edersiniz? Gerçi daha kullanmaya başlayamadım hatta ilk bakıma gitmem bile baya vakit alır ama olsun şimdiden öğrenmek iyidir.
bir çok yerde sıkıntı var galiba insanlar iyi servis arıyor... bu konu aslında 2 bölüm..1. bölüm yaptığı şeyler ve işcil
ikle alakalı 2. bölüm davranış ilgi alaka samimiyet..1 bölüm hakkında yorum yapılır...ama 2. bölüm biraz göreceli olabilir benim beyendiğimi sen beyenemeye bilirsin....ben maymotoya gittim baybars kardeş ilgilendi beni memnun etti tavsiye ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
https://www.facebook.com/groups/315441058612919/
Bajaj Boxer 150 Türkiye sayfamıza bekliyoruz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
https://www.facebook.com/groups/701020683296445/
Bajaj Boxer 150 istanbul
kulanıcılarının buluşma adresi olsun diye anlamama ragmen bir gurup kurdum ...istanbulda olan arkadaşlar özellikle üye olursa hem yakınımızdaki kullanıcı sayısını biliriz tanışabiliriz hemde gezi faliyetleri programlarsak buluşup gezebiliriz..siteyi kurdum ama benden çok faliyet beklemeyin..