Bence yanlış anlamayın ama CB kullanıcıları bu motorda bişey yok diyerekten kendini kandırıyor bana göre sabahları motor soğukken çalışmıyor geceleride anca vurduracaksın başıma geldi yağmur yağıyor motor anayol üstünde park halinde evime 4km uzaklıktayım yollar ıslak motoru vurduruyorum yine çalışmıyor jikleyi açıyorum yine çalışmıyor sonraki sıkıntısı aşırı yağ yakımı ve az yakıyor denipte alınan motorun çok yakması diğer bir kötü yanı kaza yapmama neden olan çinci abilerimizin lastikleri on numara kayıyor diğer yanı aynalar çok güzel dansöz gibi valla gazı açıyorum arkamda araba varmı bakacağım olana bak ayna 180 derece dönmüş ara sıra yolda yaşanan teklemeler performansı farlar hep açık aküyü 10 numara su gibi içiyor
Yanlış anlamıyorum sizi fakat bu problemleri ben gerçekten yaşamadım. Evet, aynalar çok hassastı ama alışmıştım. Ve soğuk havalarda ilk marşta almayabiliyordu, 2-3 dakika rölantide beklemekle bunu da çözüyordum.Lastikler evet berbat, fakat bu asla motorun kötü olduğu anlamına gelmez,zira bu hacimdeki çoğu motosiklet bayiden ucuz çıksın diye lastikten taviz verilir.Bunların dışında anlattıklarınız bana çok uzak.
Fabrikadan çıkan her motorun aynı dayanıklılığı göstermesi beklenemez. Hatta bu her makine için geçerlidir. İşin içinde kullanıcının ilgisi ve yapılan rodajın niteliği de girer. Bana gelen motor sorunsuz,size gelen tersi olabilir. Size böylesi geldi diye, bütün cb sinden memnun kullanıcılarını kendini kandırmalarıyla tutuşturmayınız.