Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Subatta sıfır alcaktım ama satış görevlisinin tavrı konuşma şekli beni delirtti o sırada da bi bosluğum da 2.el temiz motor buldum onu aldım ve hala biniyorum sıfır motor alacak olsam dahi antalyadan almam ne yamaha nede honda ikiside aynı emin ol garantisi olmasa servise dahi gitmem adamlar elektrik kaçağini bulamadı ben buldum stop lambasinin kablosu sıkışmış araya amasör aşağı yukarı yapinca kısa devre yapıyordu 15 dk içinde ben buldum servis 4 saatte bulamadı gerisini sen düşün

Hocam ben 2 sefer honda merkezi arayıp şikayet ettim..
Ataberk'i bende kullanmak istemiyorum.. Ama bir yağ değişimi içinde git gel 120 km yapmak istemiyorum açıkcası.. Dediğim gibi en yakın servis Manavgat'ta..
Hocam Antalya'da tek oldukları için bu kadar rahatlar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Uzun beklemelerim sonucu bugün bayiye kırmızı gelmiş yarın gidip alacağım. Siyah istemiştim kısmet kırmızıymış zaten siyahtan sonra ki isteğim kırmızıydı.

Hayırlı olsun hocam.. Allah kaza bela vermesin.. Resim ekleyelim bol bol.. ;)

Motosikleti
Cbr 650F
ben ön lastiğe 28 arkaya 32 vuruyorum arka sert gibi geliyo. sizce nedir uygunu. ayrıca genelde artçılıyım

ben ön lastiğe 28 arkaya 32 vuruyorum arka sert gibi geliyo. sizce nedir uygunu. ayrıca genelde artçılıyım

Lastikler irc ise basinc 29 30 standarti artciliysan 32 arka idealdir ama lastikleri deistirdiysen basinc ayarlarida deisiyo michelin ve prelli de on 33 arka 36

QUOTE=saykokan;3398451]2013 cbr 250r için siyah bombeli cam aldım. Daha önce değişimini yapan var mı? fazladan bütün kafayı sökmeyim kolay bir yolu varsa[/QUOTE]

Sol sağ grenajın uçlarında vidalar var onları söküceksiniz farı vs kafa grenajlarını komple çıkarmadan ben yapamadım camı takarken kenarlarına bant çekmenizde faydalı olur kolay gelsin şimdiden
Hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
QUOTE=saykokan;3398451]2013 cbr 250r için siyah bombeli cam aldım. Daha önce değişimini yapan var mı? fazladan bütün kafayı sökmeyim kolay bir yolu varsa

Sol sağ grenajın uçlarında vidalar var onları söküceksiniz farı vs kafa grenajlarını komple çıkarmadan ben yapamadım camı takarken kenarlarına bant çekmenizde faydalı olur kolay gelsin şimdiden
Hayırlı akşamlar[/QUOTE]

Bu isi detayli olarak anlatan bir video fln yokmu ya ?

Hayırlı akşamlar

Bu isi detayli olarak anlatan bir video fln yokmu ya ?[/QUOTE]

buyrun size resimli anlatım arkadaşlar gerçi bizde öyle söküp taktık ama tek tek yazacagıma resimli atayım
http://www.cbr250.net/forum/cbr250-...diy-windscreen-installation-**pictures**.html

Sonunda tricolor renk motorumu aldım bugünde ruhsatı çıkıyor hayırlısıyla yollardayım :D 3 ay oldu maceramın başlangıcından bu yana bir ara apache alıp tecrübe kazanacaktım ama cbr250 ile başlıyorum inşallah kazasız belasız sürüşler nasip olur bana ve herkese.

@qezgin hayırlı uğurlu olsun allah tekerine taş değirmesin :)

Amin cümlemize :) Dün bayide üstüne bindim cbf 150 ybr125'ten sonra rüya gibi alet :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

Arkadaşlar bu mts alarmlı disk klidi bizim motorlara uyuyor değil mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

Arkadaşlar birde motora branda bakıyorum şimdi ölçüsü olduğunu gördüm hangi brandayı tavsiye edersiniz?

Hayırlı akşamlar

Bu isi detayli olarak anlatan bir video fln yokmu ya ?[/QUOTE]

Ahanda buldum videosunu her yerini sökuyorlar :)
http://www.youtube.com/watch?v=4VSHCxN63fk

Yanliz bu adamalr dynojet fuel control takiyorlar diger videolarinda ebayda felan var 250$ civari egzoz+filtre+dynojet nekadr katkısı olur acaba deger mi egzoz um var diger ikisi eksik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

Buda dynojet montaj videosu;
https://www.youtube.com/watch?v=0Wmsv7NKEGU

Trafik sigortam bitmek üzereydi, Daha önce HDI sigortadan 298,00 TL ye yaptığım motorumun sigortasını bu sene 158,00 TL ye bir arkadaşımın aracı olduğu şekilde bu ayın başlarında yaptırdım. sigorta ihtiyacı olan varsa fiyat almasında yardımcı olabilirim. Sizi aramasını isteyebilirim.arkadaşıma yardımcı olmak adına yazıyorum Hep destek tam destek

ya vallaha atna gösterge falan hepsini söktüm adamlar en alt vidaların ağzını aşağı çevirmiş farı sökmeden imkansız oldu sökmek. Japonlara söverek tekrar topladım hava kararınca. zaten uzun saplı yıldızım da olmadığından farı sökemedim :( 2. kez denermiyim bilmiyorum. bu fotolarda yan sökülmüş kafa duruyo sanki :S camın en alt bağlantı vidaları çok sıkıntı. ağızları fara gövdesine bakıyo.

Arkadaşlar merhaba bugün kırmızı ışık da dururken birşey fark ettim benzin depesonun kapağınin alt kısmı hafif bi şekilde acik duruyordu kenara çektim actim tekrar kapattim gene aynı şekilde durdu acaba ben mi yanlış kapatıyorum yoksa her motorda mı o şekilde duruyor ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar