nur topu gibi bir MT 07'miz oldu :D

Motorun sağlığı da önemli tabii ama daha ziyade kendi sağlımız için diyorum. Tam sıkılmamış bir civata, somun insanın hayatıyla oynar. İlk bakımların düşük km.de yapılmasının nedenlerinden biri de montaj eksikliği varsa gidermektir.

böyle bir şeyi ilk kim söyleyecek diyordum.ilk siz söylediniz sizi yürekten tebrik ediyorum :cherry:ilk olmak nasıl bir duygu güzel değil mi :flower:
güzel arkadaşım bize servisin söylediği 100-110 gidebileceğimiz- arada bir hızlı gitmemiz gerektiği idi.manavgattan merkeze 80 km ee bu kadar yolda da ara yoklamalar tabiki:pr: çok olacak bu birincisi idi
ikincisi ise dikkat ettin mi bilmiyorum ama hep ben sollama yaparken çekilmiş fotoları koydum daha doğrusu öyle denk gelmis kamera bu özelliği icra ederken senin bu zamanı belirleme şansın yok hangi saniye aralığında ayarlamışsan o saniyeye geldiğinde kayıt yapıyor.100 ile giden bir aracı 90 ile sollayamam galiba değil mi:silent:
3.kaldı ki motor adamın istediği gibi kullanır parasını siz mi verdiniz

bukadar uzun uzadıya yazmazdım ama sende açtığım konu üzerinden bir tartışma çıkaracağın potansiyeli sezdim
:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

Gene rodaj abartısı :queen:
Hayırlı olsun. Fiyatı bedava bu motosikletin. 250 ligi ciksa da alsak.

aynen kardeşim yaa baydım :pr:
bak ne güzel diğer arkadaşlar hayırlı olsun diyor iyi dileklerde bulunuyor değil mi...
ama yok ilaa biri çıkacak
-hııım sıfır motorla bak ne hareketler'' ''işte bunlar yanlış, tehlikeli motoru bitirir'' vs vs ... diyecek

burdan tebrik eden ve iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler allah sizlere daha iyisini nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun. Tekerleriniz düz bassın.

Gittiğin yeri zehirliyorsun, Allah(cc) kolaylık versin.

yo yo zehir yok teşvik var mototra teşvik :queen:
ben sadece yolu gösteririrm ister yürürsün ...istersen mavi hapı alıp hiçbirşey olmamış gibi yatağında uyanırsın seçim senin ...:pl:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne diyelim...
Kız gibi.... Gerçi zaten kız maşallah...
Kazasız belasız....
Rengi çok tatlı....

Öncelikle hayırlı olsun ama benim dikkatimi çeken daha çok hareket halindeki fotoların kalitesi hangi kamerayı kullanıyorsunuz?:)

Ne diyelim...
Kız gibi.... Gerçi zaten kız maşallah...
Kazasız belasız....
Rengi çok tatlı....
ne diyelim kızımız oldu o zaman :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

Öncelikle hayırlı olsun ama benim dikkatimi çeken daha çok hareket halindeki fotoların kalitesi hangi kamerayı kullanıyorsunuz?:)

gopro hero 3 black

böyle bir şeyi ilk kim söyleyecek diyordum.ilk siz söylediniz sizi yürekten tebrik ediyorum :cherry:ilk olmak nasıl bir duygu güzel değil mi :flower:
güzel arkadaşım bize servisin söylediği 100-110 gidebileceğimiz- arada bir hızlı gitmemiz gerektiği idi.manavgattan merkeze 80 km ee bu kadar yolda da ara yoklamalar tabiki:pr: çok olacak bu birincisi idi
ikincisi ise dikkat ettin mi bilmiyorum ama hep ben sollama yaparken çekilmiş fotoları koydum daha doğrusu öyle denk gelmis kamera bu özelliği icra ederken senin bu zamanı belirleme şansın yok hangi saniye aralığında ayarlamışsan o saniyeye geldiğinde kayıt yapıyor.100 ile giden bir aracı 90 ile sollayamam galiba değil mi:silent:
3.kaldı ki motor adamın istediği gibi kullanır parasını siz mi verdiniz

bukadar uzun uzadıya yazmazdım ama sende açtığım konu üzerinden bir tartışma çıkaracağın potansiyeli sezdim
:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

aynen kardeşim yaa baydım :pr:
bak ne güzel diğer arkadaşlar hayırlı olsun diyor iyi dileklerde bulunuyor değil mi...
ama yok ilaa biri çıkacak
-hııım sıfır motorla bak ne hareketler'' ''işte bunlar yanlış, tehlikeli motoru bitirir'' vs vs ... diyecek

Peki güzel kardeşim hayırlı olsun. Sadece bir tavsiyeydi. Motorun bitmesi önemli değil de kullanan bitmesin benim derdim ama dediğin gibi Motor adamın istediği gibi kullanır parasını ben vermedim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar