Toplam tırmanma okuduğum kadarı ile 3 saatmiş, bizim hem o kadar vaktimiz yoktu hemde durmumuz müsait değildi, mesela yanımda sandalet falan yoktu, bot ve korumalı pantolonla trekking yapmak mermiye kafa atmak olacağından Kostok'a hiç söylemedim aslında buranın bizim gördüğümüzden daha uzun olduğunu.
Ama benim bildiğim insanlar vadiden tırmanıp patikadan iniyorlarmış, biz vadiden tırmanmayıp direk patikadan tırmandık ve patikanın bittiği yerden, yani çay, gözleme, ayran satılan yerden geriye döndük. Buradan ilerisine adamlar nereden tırmanıyor ki? Etrafta tırmanacak ne ip ne de işaret yoktu.
en son resmini çektiğin yerden yukarı çıkacaktın kardeşim baya zorlu bir parkur ama dediğin gibi botla olacak iş değil normal şartlarda şelaleden tırmanıp patikadan aşağı iniliyor yani direk patikadan çıktığında sadece ağaç görürsün ve su sesi duyarsın oda güzel ama tırmanmak en güzeli 3 saati abartmışlar birde ben 20 sefer falan tırmandım 1,5 saat falan sürüyor tabi nerden çıkacağımı bildiğim için birazda hadi seninde 2 saat olsun genç adamlarız sonuçta