12 binden aşağı 250 lik motor nerede var? Dikkat et motosiklet dedim, Çin tenekesi demedim.
Dün artçımla beraber Manisa Akhisar'dan başlayan yolculuğumuz Soma-Bergama-Kozak Yaylası-Ayvalık-Burhaniye-İvrindi-Balıkesir ve tekrar Akhisar'a dönerek muhteşem doğa,güzel virajlarla 400 km'lik günübirlik rotamızı keyifli bir şekilde tamamladık. Bugün ilk 1000 km lik bakımına sokacağız motoru,biliyorsunuz bizim motorların yağ süzgeci silindir yan kapağının içinde onuda söküp güzelce bir çapaklarından arındıracağım daha önce sahip olduğum cbf 150 de yaptığım gibi.Tabi bu iş bizim motorlarda biraz daha zahmetli çünkü yan kapağı sökmek için ayak marşını ve marş dinamosunu sökmemiz gerecek ;-) Hepimize kazasız ve eğlenceli sürüşler.
Koruma demirimi satıyorum,ilgilenirseniz linki aşağıda.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-ybr-125-esd-2013-cts-lastikleri-2000km-de-172021057/detay
Ayrıca 2000km kullanılmış Cts ön arka takım lastikler de var.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-ybr-125-esd-2013-cts-lastikleri-2000km-de-172021057/detay
Tamamdır.Aklımda.Bir fiyat belirlemek gerekior sahibinden'e ilan bırakabilmek için.Almak isteyene gerekli kolaylığı yaparım.aynı lastikleri daha geçen hafta 50 liraya sattım bilgine.
Arkadaşlar Merhabalar.
Şuan Mondial 100 MFH Kullanıyorum ve Bu Benim İlk Motorum.
Öncelikle Debriyajlı Motosiklet Tecrübem Yok Ama Çabuk Öğreneceğimi Düşünüyorum.
Kışın Yani Ölü Sezonda Motosikletimi Değiştirmek İstiyorum, Malum Öğrenciyim Alacağım Motosiklet 2. El Olacak Eski Kasa CBR 125R - RKS Titanic - Eski Kasa TVS Apache - Mondial Drift - Eski Kasa Ybr Arasında Çok Defa Git Gel Yaptım.
Eski Kasa YBR Düşünüyordum Ama 3 - 3.5'a Yeni Kasa Ybr Bulunduğunu Görünce Dedim Yeni Kasa Bakayım.
CBR'i Parça Fiyatlarından Eledim, Titanic Pek Hoşuma Gitmedi, Ybr Eski Kasayıda Eledim.
Geriye Kaldı Yeni Kasa YBR - Apache ve Drift.
Apache ve Drift Hakkında Bilgim Var, Ama YBR ESD Hakkında Pek Yok.
YBR ESD Hakkında Bildiklerim: Az Yaktığı - Konforlu Olduğu - Tireşimin Minimum Seviyede Olduğu - Parça Fiyatklarının Uygunluğu - Yamaha Kalitesi ve Biraz Güçsüz Olduğu.
Bana Bu Motosiklet Hakkında Biraz Daha Detaylı Bilgi Verirseniz Sevinirim.
Motosikleti Kullanma Amacım: Genelde Şehir İçi Olacak ve Senede 3 - 4 Defa Uzun Yola ve Gezilere Gideceğim 8 Tur Başı 300 - 500 Km Arası )
Aklımda'ki En Önemli Sorulardan Birisi YBR ESD'yi 100 Km Hıza Sabitleyip Yolculuk Yapabilirmiyim ? Yani İdeal ve Stabil Seyir Hızı Nedir.
Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler :king:
ybr tavsiye ederim 5. vites 6500dd 80km yapar.yine 5de 8000dd 100kmh hız yapar.100kmh hızda seyir yapabilir fakat bu + yada - olabilir.senin için az yaksın sorun çıkarmasın satarkende pek zarar etmezsin al bin hayırlı olsun..
Merak edenler için Yakıt ölçümüm. Motor 4400 kmde. Devamlı artçılı şehir içi kullanıldı. 80-90 arası kullanıldı . çok nadirde olsa 100e cıktım ama 100 ile fazla gitmedim cünkü motoru yormak istemedim.405 km den sonra depoyu doldurttum. 50 tl benzin aldım ağzına kadar doldurttum.
50 tl = 405 km.
1 km de 0,123 kuruş yaktım.
100 kmde 12,3 tl.
100 km de 2,3 litre.
Arkadaşlar Merhabalar.
Şuan Mondial 100 MFH Kullanıyorum ve Bu Benim İlk Motorum.
Öncelikle Debriyajlı Motosiklet Tecrübem Yok Ama Çabuk Öğreneceğimi Düşünüyorum.
Kışın Yani Ölü Sezonda Motosikletimi Değiştirmek İstiyorum, Malum Öğrenciyim Alacağım Motosiklet 2. El Olacak Eski Kasa CBR 125R - RKS Titanic - Eski Kasa TVS Apache - Mondial Drift - Eski Kasa Ybr Arasında Çok Defa Git Gel Yaptım.
Eski Kasa YBR Düşünüyordum Ama 3 - 3.5'a Yeni Kasa Ybr Bulunduğunu Görünce Dedim Yeni Kasa Bakayım.
CBR'i Parça Fiyatlarından Eledim, Titanic Pek Hoşuma Gitmedi, Ybr Eski Kasayıda Eledim.
Geriye Kaldı Yeni Kasa YBR - Apache ve Drift.
Apache ve Drift Hakkında Bilgim Var, Ama YBR ESD Hakkında Pek Yok.
YBR ESD Hakkında Bildiklerim: Az Yaktığı - Konforlu Olduğu - Tireşimin Minimum Seviyede Olduğu - Parça Fiyatklarının Uygunluğu - Yamaha Kalitesi ve Biraz Güçsüz Olduğu.
Bana Bu Motosiklet Hakkında Biraz Daha Detaylı Bilgi Verirseniz Sevinirim.
Motosikleti Kullanma Amacım: Genelde Şehir İçi Olacak ve Senede 3 - 4 Defa Uzun Yola ve Gezilere Gideceğim 8 Tur Başı 300 - 500 Km Arası )
Aklımda'ki En Önemli Sorulardan Birisi YBR ESD'yi 100 Km Hıza Sabitleyip Yolculuk Yapabilirmiyim ? Yani İdeal ve Stabil Seyir Hızı Nedir.
Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler :king:
Ybr zincir seti 389 tl olduğunu görünce takipten vazgeçtim. Yan sanayi parça kullanmam. Cbf zincir seti bile 190 lira. Ybr neden pahalı.
Ybr zincir seti 389 tl olduğunu görünce takipten vazgeçtim. Yan sanayi parça kullanmam. Cbf zincir seti bile 190 lira. Ybr neden pahalı.
yakıt gayet güzel.düzgün devrinde 70kmh pek geçmeden sıkıştırmadan kullanırsan baya az yakıyor.en son pazar günü ölçümümde 150kmsi 2 kişi 200 kmde tek kişi tapa gaz ne gidiyorsa (100-120kmh) toplamda 350km de 50tl benzin aldı.yalnız depoyu kapağa kadar doldurma deponun içindeki metal max seviyesidir.ben hep bu şekilde orta ayaktayken doldurup ölçüyorum..Merak edenler için Yakıt ölçümüm. Motor 4400 kmde. Devamlı artçılı şehir içi kullanıldı. 80-90 arası kullanıldı . çok nadirde olsa 100e cıktım ama 100 ile fazla gitmedim cünkü motoru yormak istemedim.405 km den sonra depoyu doldurttum. 50 tl benzin aldım ağzına kadar doldurttum.
50 tl = 405 km.
1 km de 0,123 kuruş yaktım.
100 kmde 12,3 tl.
100 km de 2,3 litre.
Pompacı benzini bastıkça doluyor. bi yerden filanda atmıyor hani bakıyorum. Hava kalmasın diye ince ince ince yavas yavas bastırıyorum. Her 6 günde 1 depoyu fuluyorumyakıt gayet güzel.düzgün devrinde 70kmh pek geçmeden sıkıştırmadan kullanırsan baya az yakıyor.en son pazar günü ölçümümde 150kmsi 2 kişi 200 kmde tek kişi tapa gaz ne gidiyorsa (100-120kmh) toplamda 350km de 50tl benzin aldı.yalnız depoyu kapağa kadar doldurma deponun içindeki metal max seviyesidir.ben hep bu şekilde orta ayaktayken doldurup ölçüyorum..