Ben ikinci gününde aynı şeyi yaşadım, servis ustama telefon ile bilgi verdim, sonra fulledim . yine yarı gösterirken biterse servise gideceğim. Aynı şikayetin olması ilginç. Başka bu şekilde sıkıntı yaşıyan varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Benim bir kaç sorum olcak ,
* motoru aldığımda bayii evraklar verdi ve bunun içinde faturada vardı, Emniyet bu evrakların hepsini aldı.
bayinin ayrıca bir faturanın bir nushasını vermesi gerekmiyormu , garanti evrakından başka birşey yok.
*Herhangi bir şehirdeki bajaj yetkili servisinde servislerini yaptırsak , garanti ile ilgili bir sıkıntı olurmu ?
*ilk bakım 500km dedi servis yetkilisi, sanırım 500 ila 1000 km arası yapılıyor. Siz kaçıncı km de yaptırdınız ?
Servisleriniz yağ olarak ne kullandı ? Ve neler yapıldığını gözlemlediniz ? ücret olarak ne verdiniz ?
* Sanırım topcase ler ile ilgili bi kanun çıkmış , proje filan çizdirmek gerekiyormuş. Bunun yerine soft bagaj tavsiyeniz olurmu ? bagaj olayı için siz nasıl çözüm buldunuz ? uzun yoldan ziyade şehir içi ulaşımda ufak paket ve motorun bir kaç malzemesini taşıabileceğimiz gibi?
yan sol tarafta taşıma demiri var, ismini bilmediğim bayan artçıların yan oturmaları için sanırım.
Buraya bişiler yapılamazmı , hani kilitli bir çanta filan monte edilebilirmi?
Aksesuar olarak yabancı sitelerde bile bişi yok.
Boyasına zarar gelmesin diye komple şeffaf kaplatmayı düşünüyordum . Aracımda kullandığım Nasıol ZR53 seramik kaplama aklıma geldi ve dün akşam ZR53 Seramik koruyuculu ürünü motora tatbik ettim.
Sonuçlarını yazarım , yağmur tutmuyor ve çizilmelere karşı koruyor.
Şuan motoru hırsızlardan korumak adına, gündüzleri alarmlı disk kilidi, gecede kapalı duran kazan dairesinde tutuyorum.
Gören ilgili olan herkes motoru soruyor, çok kaliteli, çok iyi bende alacam bunlardan diyorlar..
çok satar daha bu model.Fakat kullanıcısına nazaran forum pek rağbet görmüyor